Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Siljavarustamon suurlautta laskettiin vesille Ruotsissa

Ihmiset
 
HS
Lehtikuva
Siljavarustamon uusi lippulaiva Fennia, josta samalla tulee Itämeren suurin matkustaja-alus, laskettiin torstaina vesille Öresundsvarvetin telakalla Landskronassa, Ruotsissa.
Siljavarustamon uusi lippulaiva Fennia, josta samalla tulee Itämeren suurin matkustaja-alus, laskettiin torstaina vesille Öresundsvarvetin telakalla Landskronassa, Ruotsissa. Kuva: Lehtikuva

Landskrona, 28.10. (UPI)

Itämeren suurin matkustaja-alus tulee aikanaan turkulaisen Silja-varustamon uudesta lippulaivasta, joka torstaina Landskronan Öresundvarvetin telakalla suoritetussa vesillelaskussa sai nimekseen Fennia.

Fennialla on tilaa 1200 matkustajalle ja noin 200 henkilöautolle tai vaihtoehtoisesti 32 rekka-autolle. Ensi keväänä valmistuva Ms Fennia alkaa liikennöidä Turun ja Tukholman välillä.

Autokatsastusskandaali paljastunut Helsingissä

Liikenteeseen täysin sopimaton autovanhus selviytyy katsastuksesta, jos auton omistaja vain osaa käyttää tiettyä välittäjäkanavaa ”oikean” katsastusmiehen tavoittamiseksi.

Pääkaupungissa toimii ns. katsastuttajia, liikeyrityksiä, joille auton voi jättää ”katsastuskunnostettavaksi" ja jotka hoitavat korvausta vastaan myös ajoneuvon käyttämisen katsastusmiehen luona. Ainakin eräillä tällaisilla ”katsastuttajilla” on niin erinomaiset suhteet varsinaisiin katsastajiin, että auto kuin auto hyväksytään liikenteeseen.

Ruotsiin töihin 14.000 suomalaista tänä vuonna

Työnvälityksen kautta Suomesta Ruotsiin hakeutuvien määrä on tänä vuonna ehdottomasti suurempi kuin viime vuonna, kertoi ylitarkastaja Holger Quick kulkulaitosten ja yleistentöiden ministeriön työvoimaosastosta torstaina.

Ruotsiin työhön muuttavien kokonaismääräksi tänä vuonna arvioidaan todennäköisesti 12000–14000.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit