Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tampereelle suunnitellaan näkötornia ja planetaariota

Ihmiset
 
HS
Lehtikuva
Helsingin poliisilaitos on ehdottanut Oulunkylän poliisipiirin lakkauttamista ja sen yhdistämistä Vallilan piiriin. Ehdotuksen syynä on se, että täten vapautuisi työvoimaa Herttoniemen piiriä varten, jossa on suuri puute henkilökunnasta. Kuva lakkautettavaksi ehdotetun Oulunkylän poliisivartioasemalta: (vas.) konstaapeli Eero Kaura, ylikonstaapeli Toivo Rinne ja konstaapeli Albin Murros.
Helsingin poliisilaitos on ehdottanut Oulunkylän poliisipiirin lakkauttamista ja sen yhdistämistä Vallilan piiriin. Ehdotuksen syynä on se, että täten vapautuisi työvoimaa Herttoniemen piiriä varten, jossa on suuri puute henkilökunnasta. Kuva lakkautettavaksi ehdotetun Oulunkylän poliisivartioasemalta: (vas.) konstaapeli Eero Kaura, ylikonstaapeli Toivo Rinne ja konstaapeli Albin Murros. Kuva: Lehtikuva

Tampere, lauantaina.

Pyörivällä ravintolalla varustetun 110 metriä korkean näkötornin rakentamista Tampereelle Näsijärveen pistävään Särkänniemeen ehdottaa asiaa valmistellut toimikunta kaupunginhallitukselle jättämässään mietinnössä.

Tornin yhteyteen ehdotetaan rakennettavaksi mm. akvaario ja planetaario, jotka sopivat hyvin palvelemaan sekä matkailua että opetustarkoituksia.

Koko laaja Särkänniemi varataan lähitulevaisuudessa virkistysalueeksi, jolloin sinne voitaisiin rakentaa mm. eläintarha ja mahdollisesti myös huvipuisto.

Mietinnön vastaanottanut kaupunginjohtaja Erkki Lindfors sanoi, ettei toimikunnan ehdotuksen toteuttamiselle näytä olevan mitään esteitä.

Tornin rakentamista ja ylläpitämistä varten on tarkoitus perustaa kaupungin osakeyhtiö.

Myymälöistä varastelevat kauppiaiden vastuksena

Suomen kansan rehellisyys taitaa olla paljolti legendaa kuten myös mm. puhtaus ja ahkeruus. Ainakin itsepalvelumyymälöiden omistajilla ja henkilökunnalla on perin ankea käsitys ostajien rehellisyydestä.

Myymälöistä näpistelemisestä on näet tullut oikein maanvaiva. Sitä tekevät sekä nuoret että vanhat. Ja tilanne on muodostunut todellakin niin vaikeaksi, että kauppiaspiireissä pohditaan oikein vakavasti, miten tämä liikkeitä taloudellisestikin rasittava "sairaus" saataisiin loppumaan tai ainakin vähenemään.

Tuli raivosi filmistudioissa

Hollywood, 30.10. (UPI)

Tulipalo tuhosi kaksi varastorakennusta vierekkäin olevien Paramountin ja Desilun studioiden tonteilla perjantai-iltana.

Tuli vaurioitti myös ulkokuvauslaitteita Paramountin alueella, missä kuvataan televisiota varten sarjafilmit "Bonanza" ja "Gunsmoke".

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit