Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kukat helottavat sukissa, pöksyissä

Ihmiset
 
HS
Kukat kukkivat suomalaisissakin villapöksyissä. Materiaali on villaa, eikä nailonkreppiä.
Kukat kukkivat suomalaisissakin villapöksyissä. Materiaali on villaa, eikä nailonkreppiä.

Tänä talvena luulisi äitien saavan teini-ikäiset tyttärensä entistä helpommin sonnustautumaan villapöksyihin kuin ennen, sillä nyt ei ole enää pakko ostaa iänikuisia lohenpunaisia tai tummia, raskaita mummunruskeita, niissä on värejä roppakaupalla ja värikkäät kukkasetkin kukoistavat näissä tuikivälttämättömissä vaatekappaleissa.

Noin vuosi sitten arvostelin näillä palstoilla ikävää suomalaista villapöksyvalikoimaa, mutta nyt tilanne on tosiaankin huomattavasti iloisempi. Erittäin mukava asia on se, että kaupoista löytyy aitoa ja ohutta ”iloista” villaa, joka on näin talvipakkasella lyömätön materiaali. Kun materiaali on ohutta, ei se edes suurenna tärkeitä ympärysmittoja.

Nyt voi kulkea pakkasessa iloiset ruusut kukkien sukissa säärissä sekä piilossa hameen alla.

Jos ei ole lämmintä alla, ei ole lämmin muutenkaan olla.

Hallitusyhteistyö vaikeuksissa

Syksyn suuren esitysnipun yhteydessä hallituspuolueiden piirissä syntynyt kiista saatiin toistaiseksi selvitetyksi pääministerin ilmoitettua lähtevänsä hallituksesta, ellei kehitysalue-esityksiä olisi annettu perjantaina ja ellei rakennuslain muutosesitystä anneta viimeistään ensi viikolla, ja pääministerin ero tietenkin merkitsisi koko hallituksen lähtöä.

Näissä molemmissa esityksissä näyttää lähinnä olevan kysymys kansanpuolueen ja ruotsalaisten keskinäisestä köydenvedosta, eikä asiaa ole vielä loppuun käsitelty.

Mutta muutenkin on ilmeistä, että hallituspuolueiden välinen kitka vain kasvaa vaalien lähestyessä, sillä puolueiden on tietysti yritettävä todistaa valitsijoille itsenäisyyttään.

Rhodesialla on tällä hetkellä teoriassa peräti kolme hallitusta

Lontoo, 13. 11.

(Olavi Aarrejärvi)

Rhodesian pääkaupungissa vallitsee tilanteen vakavuudesta huolimatta fantastisen koomilliselta vaikuttava olotila, sillä maassa on ilmeisesti peräti kolme hallitusta: Ian Smith ja 11 miestä, joita Englanti pitää yksityishenkilöinä, Englannin kuvernööri, Sir Humphrey Gibbs, jonka Englanti tunnustaa lailliseksi päämieheksi ja joka ei ota määräyksiä Ian Smithiltä, ja jossakin maaseudulla todennäköisesti afrikkalaisten oman hallituksen itiö, joka ei tunnusta ketään muuta maan valtiaaksi.

Kun kaiken lisäksi Englannin hallitus on itse asiassa Rhodesian maanpakolaishallitus, Rhodesian asioitten johtajista ei todellakaan ole puutetta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit