Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Clayn valtaistuin ei keikahtanut

Ihmiset
 
HS
HS
Floyd Patterson kuvassa vasemmalla aloitti kamppailun sellaisella vauhdilla, että Cassius Claykin menetti hetkeksi konseptinsa. Ei kuitenkaan kestänyt pitkää aikaa, kun suurisuinen maailmanmestari sai tyylinsä takaisin. Ottelun vauhti kiihtyi ja Patterson sai tuon tuostakin tuntea tuimia iskuja leukaperissään.
Floyd Patterson kuvassa vasemmalla aloitti kamppailun sellaisella vauhdilla, että Cassius Claykin menetti hetkeksi konseptinsa. Ei kuitenkaan kestänyt pitkää aikaa, kun suurisuinen maailmanmestari sai tyylinsä takaisin. Ottelun vauhti kiihtyi ja Patterson sai tuon tuostakin tuntea tuimia iskuja leukaperissään. Kuva: HS

Las Vegas, Nevada, 23.11. (UPI)

Cassius Clay alias Muhamed Ali osoitti jälleen olevansa ammattinyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestaruuden arvoinen hankkimalla ylivoimaisen esityksen jälkeen teknillisen tyrmäysvoiton 12. erässä toista kertaa paluuta huipulle yrittäneestä ex-mestarista Floyd Pattersonista Las Vegasin kongressihallissa käydyssä maailmanmestaruusottelussa.

Ottelun kehätuomari Harry Krause keskeytti epätasaiseksi käyneen yhteenoton 12. erässä, kun aikaa erän alkamisesta oli kulunut 2 minuuttia 18 sekuntia.

Pattersonin parhaat hetket olivat ottelun ensimmäisten erien aikana. Clay oli kuitenkin selvästi voimakkaampi ja kestävämpi. Kuudennessa erässä oli haastaja tyrmäyksen partaalla, mutta pystyi jatkamaan otettuaan luvun yhdeksään. Pattersonin selän vioittuminen 10. erässä vei lopunkin mehun ja ottelu oli keskeyttämiseen saakka pelkkää Pattersonin ajojahtia. --

En ollut laskenut ottelun kestävän kuutta – seitsemää erää enempää, mutta Patterson ei vain pudonnut kanveesille ja oli pystyssä vielä kun ottelu päättyi, Clay sanoi antaessaan varauksettoman tunnustuksensa Floydille. Minä vain satuin olemaan nopeampi kuin hän ja se ratkaisi ottelun edukseni.

Kaupunki rakennuttaa 450 asuntoa Kontulaan

Koko maan asuntotuotannosta tuotettiin pääkaupungissa viime vuonna noin 15 prosenttia, totesi kaupungin asuntotuotantotoimiston päällikkö Pekka Löyttyniemi tiistaina Kontulassa järjestetyissä harjannostajaisissa.

Ostostie 5:n asunnoista tulee aravalainoitettuja kaupungin vuokra-asuntoja. Ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin asuntoihinsa ensi maaliskuussa ja viimeiset heinäkuussa. Asuntoja valmistuu kaikkiaan noin 450.

Harjaannoussut rakennusryhmä käsittää kaikkiaan kuusi taloa ja niiden kokonaistilavuus on 105.300 m3. Rakennukset on suunnitellut arkkit. Lauri Silvennoinen.

Turun kaupunginisät fasaanimetsästykseen

Turun kaupunginhallitus saa ryhtyä metsästelemään urosfasaaneja Turun kaupungin alueella, Ruissalossa. Sen fasaanikanta on lisääntynyt niin, että asianomainen anomus maatalousministeriölle on tehty.

Ministeriö on nyt myöntänyt luvan ampua fasaaneja 10. 11. -65–28. 2. -66 välisenä aikana. Lintuja saadaan ampua tarpeelliseksi katsottu määrä. Tähän urosfasaanimetsästykseen saavat osallistua myös anojan eli Turun kaupungin vieraat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit