Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Apua uravalintoihin

Ihmiset
 
Mika Kanto
Mika Kanto

Nuorten opiskelu- ja uratapahtuma Studia alkaa tänään Helsingin messukeskuksessa. Suomen ilmailuopisto on yksi tapahtuman näytteilleasettajista. Lennonopettaja Mika Kannon mukaan tulevan lentäjän pitää pystyä keskittymään useaan asiaan samanaikaisesti.

Millaisin odotuksin osallistutte tapahtumaan?

“Menemme sinne hyvillä mielin, koska lentäjien työllisyystilanne näyttää nyt paremmalta kuin muutamana viime vuotena. Tänä vuonna meillä on ollut erityisenä tavoitteena markkinoida oppilaitostamme naisille. Heidän määränsä onkin kasvanut hakijoissa.”

Mitä pisteellänne on?

“Esittelemme toimintaamme ja kerromme tarjoamastamme koulutuksesta. Tietysti olemme paikalla myös sen vuoksi, että vastailemme kysymyksiin.”

Mitä hakijalta vaaditaan, jotta hän pääsisi opiskelemaan lentäjäksi?

“Pitää olla normaali terveydentila ja tietysti koulumenestystä sen verran, että pääsee valintakokeisiin. Kokeissa mitataan esimerkiksi avaruudellista hahmottamiskykyä, paineensietoa, matemaattista lahjakkuutta ja kykyä tehdä useita asioita samanaikaisesti. Myös sosiaalisilla taidoilla on merkitystä, koska liikennelentäjän työ on yhteistyötä muiden kanssa.”

Studia-tapahtuma Helsingin messukeskuksessa (Messuaukio 1). Liput 12 e.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit