Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tanska jyrkensi asennettaan Etelä-Afrikkaa kohtaan YK:ssa

Ihmiset
 
HS
Lehtikuva
Uusin ilmestys amerikkalaisilla radoilla tulee olemaan tämä taiteilijan näkemyksen esittämä juna, joka pystyy kiitämään nykyisillä radoilla n. 192–256 km tunnissa. Tämä ns. kevyt matkustajajuna perustuu lentotekniikkaan.
Uusin ilmestys amerikkalaisilla radoilla tulee olemaan tämä taiteilijan näkemyksen esittämä juna, joka pystyy kiitämään nykyisillä radoilla n. 192–256 km tunnissa. Tämä ns. kevyt matkustajajuna perustuu lentotekniikkaan. Kuva: Lehtikuva

Tanska paljasti perjantaina uuden taipumattoman rotukarsinoinnin vastaisen politiikkansa ja kehotti Yhdistyneitä kansakuntia ryhtymään pakotteisiin Etelä-Afrikan tasavaltaa vastaan.

Tanska on nyt tarkistanut kantansa apartheidin (rotukarsinoinnin) suhteen ja tullut vakuuttuneeksi siitä, että tilanne Etelä-Afrikassa on apartheidin takia muodostunut uhaksi kansainväliselle rauhalle ja turvallisuudelle.

Tanskan kanta sai välittömästi osakseen ylistäviä lausuntoja afrikkalaisten ja aasialaisten valtioiden taholta. Nämä maat vaativat, että Tanskan lausunto on julkaistava kokouksen virallisena asiakirjana. Taipumaton lausunto yllätti muut Pohjoismaat.

Possun ja apinan kuvat kelpasivat bussissa ja Alkossa – ei pankissa

Tarkkoja eivät helsinkiläiset ole henkilöllisyyspapereita katsoessaan. Possunkuvalla varustetulla kortilla sai tehdä ostokset Alkoholiliikkeen myymälässä ja apinannaamaisella kuukausikortilla sai vapaasti ajella busseissa sekä raitiovaunuissa. Pankissa oltiin sen sijaan huolellisia, eikä "possupaperin" avulla voinut keventää tiliään.

Lehtemme päätti tehdä muutamia pistokokeita, kuinka tarkoin henkilöllisyyspapereita tutkitaan. Kortin omistajan kuvan päälle sijoitettiin leimaton apinan- tai possunkuva, ja useimmiten tällainen henkilöllisyyspaperi kelpasi siinä missä oikeakin.

Arava-asuntojen tuotanto laskee lähivuosina nykyisestä tasosta 

Valtion tuella rakennettavien asuntojen määrä vähenee lähivuosina alle 8.000:n vuodessa. Nykyään valmistuu noin 10.000 aravalainoitettua asuntoa vuodessa. Kaikkialla on oivallettu asunnontuotannon merkitys suhdanteita ja työllisyyttä tasoittavana tekijänä. Sitä valitettavampaa on, että meillä valtiovalta on vähitellen luopunut mahdollisuuksistaan kontrolloida asuntojenrakentamista ja on siten päästänyt käsistään meidän oloissamme miltei ainoan käyttökelpoisen suhdannepolitiikan välineen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit