Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

YL lauloi 60.000:lle amerikkalaiselle

Ihmiset
 
HS
Lehtikuva
Matkan rasitukset näkyvät jo selvästi tässä Washingtonissa otetussa kuvassa, jossa YL harjoittelee 35:ttä konserttiaan varten Ensti Pohjolan johdolla. Muiden tilojen puutteen vuoksi jouduttiin harjoitus pitämään Suomen suurlähettilään virkahuoneessa.
Matkan rasitukset näkyvät jo selvästi tässä Washingtonissa otetussa kuvassa, jossa YL harjoittelee 35:ttä konserttiaan varten Ensti Pohjolan johdolla. Muiden tilojen puutteen vuoksi jouduttiin harjoitus pitämään Suomen suurlähettilään virkahuoneessa. Kuva: Lehtikuva

Kaikinpuoliseksi menestykseksi voidaan todeta Ylioppilaskunnan laulajien juuri päättynyt, kolmas Amerikan-matka, jonka aikana laulumme lähettiläät tulivat antaneeksi kaikkiaan 37 konserttia, joissa arvellaan olleen kuulijoita yhteensä n. 60.000.

Kotimaahan kuoro pääsi jo sunnuntaina, mutta seitsemänviikkoisen matkustamisen jälkeen tarvittiin muutaman päivän lepotauko, ennen kuin laulajien esikunta jaksoi kertoa vaikutelmistaan.

Kuten lehdessämme jo olleista, lyhyistä arvosteluotteista on näkynyt, saavutti kuoro kautta koko mantereen, paitsi yllä olevasta luvusta ilmenevän yleisömenestyksen, myös erinomaisen arvostelumenestyksen. Myös matkan pääkohteessa, New Yorkissa, oli lehdistön vastaanotto ollut huomattavasti myönteisempi kuin lehdessämme aikaisemmin olleista, osittain puutteellisiin tietoihin perustuneista otteista saattoi päätellä.

Koulutytöille opastusta kosmetiikan käytössä

Kosmeettisten aineiden käyttö on levinnyt yhä nuorempien tyttöjen keskuuteen. Monet heistä ottavat esikuvikseen filmitähtiä ja sitten rakennetaan todella vahva meikki.

Suorastaan humoristisen vaikutelman tekevät muutamat kadulla vastaantulevat nuoret 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat tytöt. He ovat voimakkaasti ehostaneet kasvonsa, siis täysi ”juhlamaalaus” päällä, mutta kauhtuneet farmarit jalassa.

Tyttöjen ehostuskysymys on tullut ajankohtaiseksi myös kouluissa. Muutamat koulut ovat asettuneet jyrkästi vastustamaan.

Mutta enemmistö on joustavasti todennut, että ilmiö liittyy ajan kuvaan ja parempi kuin kieltää on opastaa tyttöjä käyttämään oikein näitä ehostusaineita ja samalla kiinnittää heidän huomiotaan entistä enemmän henkilökohtaiseen hygieniaan.

Lontoolaisten suursuosikki Goldie-kotka taas vapaana

(Hels. San. kirjeenvaihtajalta) Lontoo, 15. 2. (Olli Kivinen)

Goldie lentää taas vapaana!

Muistattehan Goldien, Lontoon suosituimman suomalaisen, joka aiheutti aikoinaan kotkamaniaksi ristityn kansanliikkeen kevättalvisessa Lontoossa hauskuuttaen kaikkien lehtien etusivuilla koko Englantia lähes kahden viikon ajan.

Eläköön, huusivat lapset ja politiikkaan kyllästyneet lehtimiehet, jotka turkkeihin kääriytyneinä virtasivat heti keskiviikkona Regent-puistoon.

Kotkanvartijoina huomattavaa ivaa osakseen saaneet eläintarhan virkailijat kalpenivat, sillä taas täytyy koko sotatoimi aloittaa uudelleen: autoja ja miehiä ryhdyttiin keskittämään puistoon keskiviikkoiltana.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit