Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Riihimäeltä löytyivät Suomen kitaramestarit

Ihmiset
 
HS

Yli kolme tuntia kitaramusiikkiriemua koettiin lauantai-iltana Helsingissä Messuhallissa, kun Suomen kitarayhtyeiden parhaat mittelivät keskeisestä paremmuudestaan.

Vastoin odotuksia oli katsomossa jopa yli 15-vuotiaita nuorekkaita ihmisiä. Kilpailun välillä esiintyivät englantilaiset The Renegades-yhtyeen pintapojat ja The Shamrocks Ruotsista.

Tulokset: 1) Sir Adoph And His Agents, Riihimäki; 2) Rattle Sound Five, Helsinki; 3) The Sailors, Kokkola; 4) The Holders, Porvoo. – Taso paranee vuosi vuodelta, mutta sovituksiin ei uhrata tarpeeksi huomiota, vaan ne ovat yleensä hyvin yksitoikkoisia, todettiin asiantuntijataholta.

Hannes Häyrisen come back

Mainos-tv 18.30

Muistatteko Hanskin, joka pari vuotta sitten sai tv-katsojat hyrisemään naurusta ojasta allikkoon-sävyisillä kommelluksillaan? Sitä samaa kysyy Hanski itse eli Hannes Häyrinen sunnuntaina alkavan, kerran kuukaudessa nähtävän ohjelmansa alkajaisiksi.

Kaverusten jatkos, uusi ohjelma, jonka ensimmäinen jakso on nimeltä Avioelämää (jokainen jakso on jonkinlaista elämää, toteaa Hanski itse), on kokonaan Hannes Häyrisen oma ohjelma. Hän tekee käsikirjoitukset yhdessä vaimonsa, Liisa Nevalaisen kanssa, ohjaa itse ja näyttelee itse yhdessä Kirsti Ortolan kanssa.

– Uusi ohjelmani on suoranainen jatko englantilaiseen Kaverukset-sarjaan, Risto Mäkelä vain puuttuu. Alan ”shown” siitä, mihin Kaverukset päättyy eli Hanskin naimisiin menoon. Tämän tapauksen kunniaksi näytetään kuvaruudussa vielä hääkuvakin, kertoo ”Hanski” Häyrinen ja nimittää yhteistyötään vaimonsa kanssa ”kommandiittiyhtiöksi”.

Liisa Nevalainen tekee varsinaisesti käsikirjoitukset, ja aviomies tarkastaa tulokset. Valmiina on kaikkiaan neljä kirjoitusta. Alunperin oli tarkoituksena tehdä vain kuusi ohjelmaa käsittävä sarja, mutta katsojagallupin tulokset näyttävät jatkuuko sarja vielä syksyllä.

Yksi ”sankariäiti” ja kymmenen isää

(Hels. San. kirjeenvaihtajalta) Moskova, 8. 1. (UPI)

Neuvostoliittolainen nainen, joka on saanut ”sankariäidin” kunniamerkin sen johdosta, että hänellä on kymmenen lasta, on joutunut lehdistön syytösten kohteeksi, koska on paljastunut, että jokaisella lapsella onkin eri isä, joista kukaan ei ole naisen aviomies.

Sanomalehti kirjoitti, että mitali oli myönnetty, koska kukaan ei ollut tarkastanut asiaa.

Viranomaisten tutkittua asiaa kävi selville, että lasten äiti, Olga Batanogova, oli vienyt kahdeksan lapsistaan valtion hoitokoteihin jättäen kaksi lasta oman onnensa nojaan nälkää näkemään.

Sitäpaitsi naimaton Olga ja hänen nykyinen miesystävänsä kuluttivat kaikki lapsilisänsä vodkaan, kertoi lehti.

”Tällaista ei voida antaa anteeksi”, kirjoitti lehti vihjaisten, että ”sankariäidin” mitali voidaan ottaa pois.

”Tuhansille neuvostoliittolaisille kunnollisille äideille on asetettu arvoton äiti esimerkiksi. Pyhä sana, äiti, on joutunut karkean herjauksen kohteeksi.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit