Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tapahtumia maanantaina 11. tammikuuta

Ihmiset
 
Helsingin Sanomat
Konsertit

Pala taivasta. Jenny Metsälä, huilu, ja Kiril Kozlovsky, piano. Herttoniemen kirkko (Hiihtomäentie 23) klo 18. Vapaa pääsy.

Keikat

Hilland Mondays. Country- ja western­musiikin erikoisklubi. Lavalla Pauli Halme ja Antti Vuorenmaa vieraineen. Boothill (Lönnrotinkatu 25) klo 19. Vapaa pääsy.

Klubit

Aivovuoto (live). Kom-ravintola (Kapteeninkatu 26) klo 20. Liput 15 e.

Teatteri

Annikas sacre. Oblivia-ryhmä, Svenska Teatern, Nicken (Pohjoisesplanadi 2) klo 18.30. Liput 15 ja 20 e.

Olipa kerran minä. Kansallisteatteri, pieni näyttämö (Läntinen Teatterikuja 1) klo 19. Liput 18–37 e.

Muut menot

Kivi-ilta. Geologi Toni Eerola kertoo Turun performanssifestivaaleilla opastamastaan geologisesta kaupunki­kävelystä. Lisäksi mahdollisuus tutustua Kauko Sairasen yli 700 suomalaisen kiven kokoelmaan. Kivikappeli (Lääkärinkatu 8, rakennus 8) klo 18–19. Liput 5 e.

Uusi vuosi – kukoistava minä. Joogaopettaja Kylli Kukk luennoi mm. myötätunnosta, eheydestä, ilosta ja rakkaudesta. Lapinlahden Lähde järjestää. Lapinlahden sairaala, auditorio (Lapinlahdentie) klo 18–19.30. Vapaa pääsy.

HeTyn viikkotapaaminen. Sairaan­hoitaja Taina Häkkinen Syöpäjärjestöjen valtakunnallisesta neuvontapalvelusta kertoo syövästä sairastuneille ja heidän läheisilleen. Helsingin Työttömät ry:n toimitila (Nokiantie 2–4) klo 13–15. Vapaa pääsy.

Jääpuiston ohjelmaa. Klo 14–17 ja 19–20 luistelun yksityisopetusta ajanvarauksella, klo 17–18 Paula-luistelukoulu. Rautatien­tori klo 14–21. Vapaa pääsy. Luistelu­liput 4 ja 6 e, lapset 3 e. Luistinvuokra 6 e.

Laula kanssamme -yhteislaulu­tilaisuus. Lauletaan erilaisia lauluja iskelmistä ja kansanmusiikista virsiin esilaulajien ja säestäjien johdolla. Myös itse voi soittaa jotain instrumenttia tai esittää omia kappaleita. Laulattajana Inna Vintturi, puhujana Olli Valtonen. HelsinkiMissio (Kina­porinkatu 11 A) klo 13. Vapaa pääsy.

Sulasolin Helsingin piirin yhteislaulutilaisuus. Yhteislaulutilaisuus. Laulattajana Veli-Pekka Väisänen, jota säestää flyygelillä Kari Pennanen. Ilmaislippuja jaetaan Musiikkitalon naulakolla klo 16.30 alkaen. Paikkoja harjoitussalissa on 200 henkilölle. Musiikkitalo, Paavo-sali (Mannerheimintie 13) klo 18–18.45 ja 19–19.45. Vapaa pääsy.

Tietopaja. Luetaan yhdessä suomeksi. Kurssi on suunnattu kielenopiskelun vasta-alkajille ja alkeet jo osaaville. Myyrmäen kirjasto (Paalutori 3, Vantaa) klo 18–20. Vapaa pääsy.

Asianajajapäivystys. Suomen Asianajajaliiton vapaaehtoiset asianajajat antavat maksutonta oikeudellista neuvontaa. Päivystyksessä ei laadita asiakirjoja eikä sinne voi varata aikaa. Rikhardinkadun kirjasto (Rikhardinkatu 3) klo 17–19.30. Vapaa pääsy.

Ahjo Training Centerin kokeiluviikko. Eri kamppailulajien harjoituksia. Ahjo Training Center (Palopellonkatu 7, Kerava). Vapaa pääsy.

FolkJam-tanssiliikuntatunnit. Suomalaiseen tanssiin pohjautuva liikuntamuoto sopii kaikille ikään ja taito­tasoon katsomatta. Aleksanterin teatteri, laulusali (Bulevardi 23–27) klo 20.30–21.30. Kertamaksu 12 e. Kurssimaksu 120 e.

Äijäjoogakurssi. Helppoja, sopivan kevyitä venytykysiä, keskittymis- ja hengitysharjoituksia ja rentoutumista. Miessakit ry (Annankatu 16 B 28) klo 19.30–21. 10 kerran kurssimaksu 80 e.

Elokolo. Päihteettömässä kokoontumispaikassa voi mm. lukea päivän lehdet, katsella televisiota ja surfata internetissä. Elokolo (Toinen linja 31) klo 9–15. Vapaa pääsy.

Sea Life -merimaailma. Nähtävillä on mm. mustekaloja, hailajeja, koralli­riutan värikkäitä kaloja, meduusoja ja merihevosia. Ruokinta- ja info­tuokioita tasatunnein eri altailla. Joulun aikaan näyttelyssä myös jouluaskartelua ja joulukalenterijippoja. Merimaailma Sea Life (Tivolitie 10) on avoinna ma–ti ja to–su klo 10–17 sekä ke klo 10–19. Liput 12,50, 13,50 ja 16,50 e. Vapaa pääsy alle 3-vuotiaille.

Heurekan näyttelyt. Näyttelyt Otatko riskin?, Lasten Heureka, Suojaan!, Älykäs kaupunki, Suolistossa suhisee, Tiedettä pallolla ja Kolikon tie. Planetaario­elokuvia ja rottakoripalloa päivittäin. Tiedekeskus Heureka (Tiedepuisto 1, Vantaa) on avoinna ma, ti ja pe klo 10–17, ke ja la–su klo 10–18 sekä to klo 10–20. Tiede­keskuksen sisäänpääsy ja planetaario 15 ja 22 e. Vapaa pääsy alle 6-vuotiaille huoltajan kanssa.

Lapsille

Lasten seikkailupuisto Hoplop. Ympärivuotisessa sisäseikkailu­puistossa on tarjolla motorisesti kehittäviä leikkikokemuksia 1–12-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Hoplop on avoinna Ylläs-hallissa (Savikiekontie 4), Esport Ratiopharma Arenalla (Koivu-Mankkaan tie 5, Espoo) ja Vantaanportin Retail Parkissa (Antaksentie 4, Vantaa) päivittäin klo 10–20. Liput 15 e, alle 3-vuotiaille 10 e. Vapaa pääsy alle 1-vuotiaille ja aikuisille.

Superpark-sisäaktiviteettipuisto. Koko perheen sisäaktiviteettipuistossa on lapsille suunnattu seikkailualue, eri lajien kokeiluun erikoistunut Game Areena sekä Freestyle Hall, jossa voi kokeilla muun muassa parkouria, scoottaamista ja skeittaamista. Alle 7-vuotiaiden liikkuminen tapahtuu aikuisten seurassa. Avoinna joka päivä klo 11–20. Superpark (Valimotie 13, Vantaa). Liput 19 e. Vapaa pääsy alle 4-vuotiaille. 

Minnenyt.fiSatoja menovinkkejä verkossa
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit