Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tähtelä filmaa Toprallia, Kurkvaara Mukkaa ja omaa

Ihmiset
 
HS
Hannu Männynoksa
Tähtelän Toprallin tähtikaartiin kuuluu mm. Katri-Helena ja hänen myötään tullee mukaan myös upouusi, polkan tapainen muotitanssi, uusi meikäläinen muotitahtis.
Tähtelän Toprallin tähtikaartiin kuuluu mm. Katri-Helena ja hänen myötään tullee mukaan myös upouusi, polkan tapainen muotitanssi, uusi meikäläinen muotitahtis. Kuva: Hannu Männynoksa

Aivan kokonaan ei suomalaisen elokuvan tekeminen vielä sentään ole pysähtynyt: jo syyskaudella aloitti nykymeikäläisen elokuvan tuotteliain tekijä Maunu Kurkvaara jälleen uuden filmin.

Ruska-aikaan hän filmasi uutuuttaan Lapissa ja parastaikaa valmistelee työn jatkamista Espanjassa.

Kurkvaaran lähisuunnitelmiin kuuluu lisäksi Timo K. Mukan esikoisromaanin ”Maa on syntinen laulu” elokuvaksi muuntaminen, joka kuitenkin siirtynee vähintäin ensi syksyyn, mahdollisesti jopa ensi vuoden puolelle.

Toinenkin pitkä filmi pantiin alulle Helsingissä vielä ennen viime vuoden loppua; Yrjö Tähtelä starttasi Toprallinsa joulun kynnyksellä ja on nyt saanut kuvatuksi sitä ainakin runsaan kolmanneksen ja siirtyy piakkoin jatkamaan kuvaustöitä Tukholmaan, minne sijoittuu suuri osa filmin komediallista tapahtumasarjaa.

Yrjö Tähtelä on tähän asti tunnettu lähinnä näyttelijänä – elokuvassa, teatterissa, tv:ssä – mutta hän on jo kauan suunnitellut myös oman filmin tekemistä, etenkin sen jälkeen, kun hän Jarno Hiilloskorven kanssa kokeili Varjostettua valoa.

Toiminnallisesti komediallinen Topralli rakentuu iskelmämusiikin piiriin: esiintyjinä on ryhmä tunnetuimpia meikäläisiä iskelmämuusikkoja ja lisäksi englantilainen The Renegades.

Mainos-TV:n Levyraati alkaa 

MTV-2 20:00

Tiistaipäivälle vakiintunut ohjelma, Jaakko Jahnukaisen Levyraati, aloittaa nyt torstaina yhteisen taipaleensa Mainos-TV:n kanssa.

Aikaisemmin TV-kakkosen tuottama Levyraati on siirtynyt Mainos-TV:n suojiin kokien muodonmuutoksen myös ulkonaisesti.

Uusituissa kulisseissa ratkovat raatilaiset rautalanka- ja muunkin viihdemusiikin arvoja tästä lähtien joka toinen torstai klo 20.00–20.45. Ohjelman luonne ei ole sen sijaan muuttunut.

Mainos-TV:n ohjelmat alkoivat loppiaisena TV:ssä. Kolmen filmi- ja kolmen asia- ja viihdeohjelmasarjan ”kakkoskanavalle” varattu aika on joka torstai puoli kahdeksasta uutislähetykseen saakka.

Beatles-Ringo on kasvattanut parran 

Lontoo, 12. 1. (AP)

Ringo Starrilla, beatlesilla ja M. B. E.-ritarilla, oli parta hänen lähtiessään vaimonsa ja John Lennonin, toisen beatlesin ja tämän vaimon kanssa kymmenen päivän lomalle Karibian merelle.

”Parta johtuu vain siitä, etten ole ollut töissä, eikä minun tarvinnut ajaa partaani”, selitti beatlesrumpali. ”Vihaan muutenkin parranajoa”, hän jatkoi. Lennonin loma-asuun kuului ajeltu leuka.

Ringo kertoi, etteivät beatlesit tee töitä ainakaan kuukauteen, mutta kun työt taas alkavat on kai partakin ajettava, tuumi Ringo.

Lomailevat beatlesit aikovat asua Trinidadissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit