Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vaivaisukot väistymässä kirkkojemme edustoilta

Ihmiset
 
HS
HS
Rauman seudun ainoa vaivaisukko - Kodisjoen kappeliseurakunnan vaalima - kunnostettiin äskettäin.
Rauman seudun ainoa vaivaisukko - Kodisjoen kappeliseurakunnan vaalima - kunnostettiin äskettäin. Kuva: HS

Rauma, tammikuussa (P. Ahto)

Kirkkoäijät oli vaivaisukot ovat vähin erin häviämässä pois kirkkojemme edustoilta ja vain Pohjanmaan seudulla voi vaivaisukkoja nähdä enää suuremmassa määrin. Joidenkin Länsi-Suomen kirkkojen edustoilta vielä tapaa myös kirkkoäijän, mutta yksi toisensa jälkeen ne ovat joutuneet jättämään ennen niin tärkeän asemansa viraltapanon vuoksi. Niiden merkitys ei enää ole se miksi ne kerran suunniteltiin seurakunnan vähävaraisten ja kovaosaisten auttamiseksi asennettuina rahankerääjinä, vaan ne ovat siirtyneet eräänlaisiksi muinaismuistoesineiksi.

Cassius Clay vuoden 1965 nyrkkeilijäksi 

(Hels. San. kirjeenvaihtajalta) New York, 16. 1. (UPI)

Raskaansarjan maailmanmestari Cassius Clay valittiin vuoden 1965 parhaaksi nyrkkeilijäksi New Yorkin valtion nyrkkeilytoimittajien liiton sunnuntaina New Yorkissa järjestämillä juhlapäivällisillä. Clay, joka viime vuoden aikana puolusti mestaruuttaan kahdesti entisiä mestareita Sonny Listonia ja Floyd Pattersonia vastaan osoittaen ylivoimaisuutensa kiistattomasti, vastaanotti uuden arvonsa osoituksena ns. Edward J. Neil-pokaalin.

James J. Walkerin pokaali, joka myönnetään vuosittain nyrkkeilyn hyväksi suoritetusta ansiokkaasta työstä, meni viime vuoden osalta United Pressin nyt jo eläkkeellä olevalle nyrkkeilyasiantuntijalle Jack Cuddylle. Samanlaisista ansioista sai palkinnon myös veteraanimanageri Melvin L. Krulewitch, New Yorkin Urheilukomission puheenjohtaja.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit