Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Reipas Playboy lähtee Luxemburgiin

Reipasmelodinen twist-foxtrott, jonka on säveltänyt ja sanoittanut tunnettu ammattimuusikko Ossi Runne, valloitti pirteän Ann-Christinen esittämänä 12-jäsenisen raadin ja valittiin edustamaan maatamme Luxemburgissa.

Ihmiset
 
HS
Lehtikuva
Pirteä Ann-Christine lauloi rattia pyöritellen voittajalaulun jossa hän vakuutteli playboyn asettamien verkkojen olevan tehottomia ainakin hänen kohdallaan.
Pirteä Ann-Christine lauloi rattia pyöritellen voittajalaulun jossa hän vakuutteli playboyn asettamien verkkojen olevan tehottomia ainakin hänen kohdallaan. Kuva: Lehtikuva

Reipasmelodinen twist-foxtrott, jonka on säveltänyt ja sanoittanut tunnettu ammattimuusikko Ossi Runne, valloitti pirteän Ann-Christinen esittämänä 12-jäsenisen raadin ja valittiin edustamaan maatamme Luxemburgissa 5. päivänä maaliskuuta pidettävässä Eurovision laulukilpailussa.

Esiintyjien ja muusikoiden ennakkosuosikki Pieni sana Dannyn esittämänä jäi vaatimattomalle sijalle. Toiseksi ja kolmanneksi tulleet Jaakko Borgin säveltämä Vieras rakastettuni, jonka lauloi Viktor Klimenko, ja Börje Sundgrenin Muistojeni bulevardi, jota pitkin asteli Laila Kinnunen, nauttivat tasaista suosiota ja kuulostivat hyvin ”euroviisumaisilta” alusta alkaen.

Ann-Christinen, jonka kuvaukseksi liitetään aina sana ”pirteä”, on myös sitä todella luonnossa. Hän tunnusti jännittävänsä ennen kilpailuja, koska hän oli ensimmäistä kertaa näissä mukana. omasta reippaasta melodiastaan hän piti kovasti.

Lumi ja pakkanen nostaneet hevosen arvoonsa

Metsätöissä lähestytään huippua suurimmassa osassa maata. Eräillä alueilla ovat liika lumi ja kovat pakkaset häirinneet tuntuvasti töitä. Kokonaishakkuiden uskotaan jäävän jonkin verran pienemmiksi kuin edellisenä hakkuuvuonna.

- -

Metsiimme on ilmestynyt erityisiä metsätraktoreita, mutta kova pakkanen on eräillä paikkakunnilla pysäyttänyt niiden liikkeet. Hevonen on tullutkin metsätraktoreiden tilalle ”koneuutuudeksi”.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?