Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Irwin Goodmanin uusin levy ennakkokuunteluun

Ihmiset
 
HS
Minkkitarhaus on levinnyt lähes koko maahan, joskin Pohjanmaa on edelleen minkinkasvatuksen keskuksena. Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla on noin 550 minkkitarhaa.
Minkkitarhaus on levinnyt lähes koko maahan, joskin Pohjanmaa on edelleen minkinkasvatuksen keskuksena. Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla on noin 550 minkkitarhaa.
Irwin Goodmanin uusin levy ennakkokuunteluun

Tunnetun suomalaisen folk-laulajan Irwin Goodmanin uusin levy ”Poliisi on pop” on saanut heti luonnosvaiheessa osakseen runsaasti mielenkiintoa.

Äänilevy-yhtiön johto on päättänyt antaa levyn ennen julkaisemista poliisin PR-toimiston kuultavaksi, jotta vältyttäisiin myöhemmiltä selkkauksilta tai mahdolliselta ammattikunnan herjaamiselta.

Irwin Goodman on lauleskellut kappaleitaan jo pitkän aikaa uransa aikana kiertueilla ja sanat ovat olleet kovasti nuoren yleisön mieleen.

Me esitämme poliisin PR-toimistolle kaksi ehdotusta mainitusta kappaleesta. Aikaisempia hiukan kärkeviä sanoja on kappaleessa pyöristelty. Toinen vaihtoehto on jo valmis ja uusi tehdään tiistaina, kertoi muusikko Erik Lindström. Teksti on parhaillaan tekeillä.

Maassamme noin 3.000 minkkitarhaa

Minkkitarhat ovat edelleen lisääntyneet tuntuvasti maassamme. Tällä hetkellä on tarhoja noin 3.000. Lähes kaikki nahat markkinoidaan Kööpenhaminassa suomalais-tanskalaisessa turkishuutokaupassa.

Minkkien terveystilanne on ollut erittäin hyvä. Pohjanmaalla tosin koirissa havaitun penikkataudin pelätään leviävän minkkitarhoihin. Koska terveystilanne on ollut hyvä, on siitosminkkien tuonti ja vienti ollut nyt täysin vapaata. - -

Minkkitarhaajat Keski-Pohjanmaalla ovat ottaneet uuden tarhausmuodon, mikä varmasti saa jatkajia. Minkin ohella on otettu myös sinikettu, joita äskettäin tuotettiin Norjasta Himangalle 60 kappaletta.

Ketunnahka on voimakkaassa noususuunnassa ja minkkimiehille ketun tarhaaminen on sikäli taloudellista, että esimerkiksi tässä tapauksessa voidaan noin 50 % ruokinnasta hoitaa niillä minkinruhoilla, joita jää nahoituksen yhteydessä ja joilla ei muuten olisi käyttöä.

Keisarillinen murhenäytelmä Japanissa 

Tokio, 29.1. (STT–Reuter)

Järkyttyneet ihmisjoukot kokoontuivat lauantaina Japanin keisarin Hirohiton tyttären kodin ulkopuolelle erääseen Tokion esikaupunkiin, kun poliisi selvitteli tämän puolison kuolemaa erään baarinomistajattaren asunnossa.

Vahvat poliisivartiot estivät väkijoukkoa pääsemästä liian lähelle entisen prinsessa Takan, nykyisen rouva Takatsukasan, asuntoa. Rakennuksen lähellä sijaitsee uudenaikainen länsimainen asunto, josta 42-vuotiaan Toshimitshi Takatsukasan ruumis löydettiin perjantai-iltana.

Takatsukasa löydettiin kuolleena täysin puettuna asunnon olohuoneesta. Noin metrin päässä vuoteen vieressä makasi kuolleena 39-vuotias Mitshiko Maeda, joka omistaa baarin Tokion uudenaikaisessa kaupunginosassa. Hänellä oli yllään yöpuku.

Poliisi ilmoitti myöhemmin pariskunnan kuolleen hiilimonoksidimyrkytykseen varhain torstaiaamuna. Kysymyksessä on onnettomuus.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit