Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vauvat mukaan museoon

Ihmiset
 
Marjo Eerikäinen
Marjo Eerikäinen

Vantaan kaupunginmuseossa vietetään tänään ensimmäistä kertaa vauvojen museomaanantaita. Museolehtori Marjo Eerikäisen mukaan luvassa on vaihtelevaa ohjelmaa vauvoille ja vanhemmille sekä mahdollisuus katsoa näyttelyä vauvojen ehdoilla.

Mistä saitte idean vauvojen museohetkeen?

”Muutama työntekijämme on paraikaa äitiyslomalla, ja siitä syntyi idea, että vauva-asiakkaat voisivat olla meille uusi asiakasryhmä. Mukaan voivat tulla toki muutkin pikkusisarukset.”

Minkälaista ohjelmaa vauvamaanantaissa on?

”Aloitamme ensimmäisen kerran kahvihetkellä. Kyselemme, mitä toiveita ihmisillä on ja tutustumme näyttelyyn yhdessä. Ajatuksena on, että tulevaisuudessa jokaisella kerralla olisi oma teemansa, kuten vanhat lelut.”

Mikä näyttely teillä on meneillään?

Joki – kivikaudesta kaljakelluntaan -näyttelyssä kerrotaan Vantaan historiasta kivikaudesta nykypäivään kuvin ja esinein. Näyttely on suunnattu erityisesti koululaisille, ja siellä on esimerkiksi arkeologinen kaivauspaikka, jossa on taikahiekkaa.”

Vauvojen museomaanantai Vantaan kaupunginmuseossa (Hertaksentie 1, Vantaa) joka kuun ensimmäisenä maanantaina klo 10–11. Vapaa pääsy.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!