Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Buster Keaton kuollut

Ihmiset
 
HS
Buster Keaton
Buster Keaton

Tunnettu ”kivikasvoinen” koomikko Buster Keaton kuoli keuhkosyöpään tiistaina kotonaan. Hän oli kuollessaan 70-vuotias.

Pitkän ajan koomikkona toiminut Keaton, jonka ura ulottuu mykkien kuvien aikakaudelta kykyisen television aikaan, kärsi syövästä kolmen kuukauden ajan.

Keatonin vaimo Eleanor oli hänen vuoteensa ääressä kuoleman saapuessa. - -

Filmissä Buster Keaton tunnetaan ”suurena kivikasvona” parikymmentä vuotta kestäneen valtakautensa aikana. Hän kuului mykän filmin jättiläisiin; hänen aikalaisiaan olivat mm. Charlie Chaplin, Laurel ja Hardy, Harry Langdon ja Ben Turpin.

Esillä Keaton on edelleen ollut melkeinpä jatkuvasti, mutta parhaiten hänet muistetaan 20-luvun ajoilta, jolloin vain elehtimällä ja vaivojaan säästämättä näyttelemällä katsomo saatiin nauramaan. Keatonin tunnusmerkkejä olivat happamat kasvot ja matala hattu, joka oli kuin gramofonin levy.

Kukko putkassa

Putkavieras alkoi kiekua aidon kukon äänellä lämmiteltyään vuorokauden ajan Malmin poliisiputkassa. Kysymyksessä oli oikea kukko, joka joutui poliisin haltuun tutkittaessa tiistaiyönä Vanhalta Porvoontieltä tavattua varastettua autoa.

Ajoneuvo oli anastettu Porvoon maalaiskunnasta ja hylätty tienvarteen lähellä lentokentän tienhaaraa. Auton lastina olleiden jauhosäkkien välistä poliisi löysi vilusta puolikuolleen kukon, joka kiidätettiin Mustalla Maijalla Malmille. Lämpimällä maidolla ja pullalla ruokittu kukko virkosi vähitellen ja kajautteli tiistaina jo komeita kiekauksia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit