Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

18-vuotias Satu Östring valittiin Miss Suomeksi

Ihmiset
 
HS
Pentti Koskinen / Lehtikuva
Kauniskasvoinen Satu Östring herätti jo uimapukukierroksella ansaittua huomiota.
Kauniskasvoinen Satu Östring herätti jo uimapukukierroksella ansaittua huomiota. Kuva: Pentti Koskinen / Lehtikuva

– Tuntuu oudolta, mutta ihanalta, huokasi vastavalittu Miss Suomi, 18-vuotias Satu Östring mikrofoniin kuultuaan tulleensa valituksi Suomen kauneimmaksi Helsingissä lauantai-iltana pidetyssä jokavuotisessa missimittelössä.

Myös lehdistön ihannetytökseen äänestämä sinisilmäinen Satu on kotoisin Tampereelta ja ammatiltaan liikunnanohjaaja.

Satu Östring on Östringin sisarussarjasta jo neljäs, joka on osallistunut kaunotarkilpailuihin. Hän on 170 cm pitkä ja painaa 56 kiloa.

Kaukaa korokkeelta seurasi neljä perintöprinsessaa Marita Gellman, Terttu Ronkanen, Ghita Grönholm ja Tarja Palenius Satu-neidon onnea studioyleisön ja yli puolentoista miljoonan tv-katsojan edessä.

Kova talvi yllätti huopikastehtailijat

Paukkuva pakkanen on osoittautunut erittäin tehokkaaksi huopikkaiden markkinoijaksi.

Pääkaupungin kenkäkaupoista on ainakin naisväen miltei mahdotonta löytää itselleen lämpimiä huopikkaita. Sen sijaan lapsille ja miehille sopivia on paremmin saatavana, mutta niistäkin saattaa puuttua joitakin suosittuja kokoja.

Villasukat- ja housut ovat myös tehneet hyvin kauppansa. Mutta villaisia sukkahousuja ei vaan tahdo löytyä mistään.

Suurikokoiset ja hieman tukevammat naiset valittavat, että heidät on jätetty kokonaan sään armoille. Liikkeistä ei löydy sopivan kokoisia villahousuja.

Hootenanny-ilta

radio yo 19.30

Hootenanny-iltoja tullaan radioimaan edelleen kerran kuussa.

Lähetykset nauhoitetaan Munkkivuoressa joka toinen perjantai kokoontuvassa Hootenanny Folksong clubissa. Clubin perustajana ja isäntänä toimii The Hootenanny Trio, joka on myös jatkuvasti pyrkinyt tuomaan uusia suomalaisia kansanlauluja hootenannyn piiriin.

Lisäksi on luotu uusille yrittäjille tilaisuus saada ensikosketus yleisöön ja päästä edelleen clubin järjestämien konserttien avulla suurempien piirien tietoisuuteen.

Sunnuntaina kuullaan erästä myös varsin lupaavaa uutta tulokasta, Päivi Paunua. Hän aloitti laulamalla Joan Baezin kappaleita ja on nykyisin siirtymässä suomalaisiin kansanlauluihin, jotka hänen esittäminään säilyttävät baezmaisen herkän vaikuttavuuden.

Toinen tämäniltainen vierailija on vanha tekijä Jukka Kuoppamäki. Uusi tekijä hän sitä vastoin on folksongin esittäjänä, mutta on lyhyessä ajassa säveltänyt ja sanoittanut monia uusia sävelmiä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit