Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Huippujännittävä taistelu Teekkari-rallissa

Ihmiset
 
HS
Lasse Holmström / Lehtikuva
Kirsti Jouhki ja Hannu Mikkola – tämän hetken kohutuin rallipari hymyilee ujosti yllättävästi päättyneen Teekkari-rallin jälkeen. Aikaisemmin on Hannu Mikkola ohjannut ”joukkueensa” menestykseen mm. Helsinki-rallissa ja Riihimäellä.
Kirsti Jouhki ja Hannu Mikkola – tämän hetken kohutuin rallipari hymyilee ujosti yllättävästi päättyneen Teekkari-rallin jälkeen. Aikaisemmin on Hannu Mikkola ohjannut ”joukkueensa” menestykseen mm. Helsinki-rallissa ja Riihimäellä. Kuva: Lasse Holmström / Lehtikuva

Hannu Mikkola ja Rauno Aaltonen kävivät kireän kaksinkamppailun sunnuntaina päättyneessä 11. Teekkarirallissa.

Euroopan mestari Rauno Aaltonen on voittanut kilpailun aikaisemmin peräti kuusi kertaa, mutta nuori lauttasaarelainen ajajalupaus, jälleen kuvaan noussut Hannu Mikkola vei voiton Raunon nenän edestä kahden sekunnin erolla.

Kolmannen tilan valtasi jyväskyläläinen autokoulun omistaja Pekka Routti, joka on rauhallisen päättäväisellä ajollaan yltänyt viime aikoina kärkiryhmään useissa kilpailuissa.

Naisten luokan voitti vakuuttavasti Marjatta Aaltonen ja toinen turutar, Monacon kävijä Taru Ketonen jäi luokassa kolmanneksi Riitta Grönin jälkeen.

Appelsiinien aikaan

Herkulliset ja mehevät appelsiinit ovat taas kaikkien saatavana.

Ne antavat pirteyttä sekä ulkonäöllään että sisällöllään kylmiin ja pitkiin talvipäiviin ja kevättalven väsymykseen.

Sisältäväthän ne aikamoisen annoksen C-vitamiinia, joka on hyvä lääke kevätväsymystä ja vilustumistauteja vastaan.

Lisäksi niissä on vielä elimistölle tärkeitä kivennäisaineita ja hedelmähappoja.

Appelsiinit ovat maukkaita ja herkullisia sellaisenaan syötyinä, mutta onhan mukavaa vaihteeksi sujauttaa appelsiineja eturuokien joukkoon tai valmistaa niistä salaatteja, jälkiruokia, leivonnaisia ja pirteitä juomia.

Lyhyenlyhyet hameet vähentävät työtehoa

Muuan englantilainen lääkäri, joka tutkii alhaisen ruumiinlämmön aiheuttamia sairauksia, sanoi, että lyhyenlyhyet hameet ovat vaarallisia naisten terveydelle.

– Sitä paitsi ne vaikuttavat haitallisesti työtehoon, selitti tri Geoffrey Taylor.

”Nuo kymmenen senttiä polven yläpuolella päättyvät hameet ovat aivan riittämätön suoja kylmyyttä vastaan Englannin talven aikana”, tri julisti ja jatkoi: ”Nuoret naiset olisivat paljon tehokkaampia työssään, jos käyttäisivät hiihtohousuja ja miestenkin työteho paranisi, jos he käyttäisivät pitkiä alushousuja.”

Tri Taylor onkin ryhtynyt kampanjaan lämpimämmän pukeutumisen puolesta. Kaikille epäilijöille hän vakuuttaa, että lämmin vaatetus ei vain pidä heitä terveinä, vaan parantaa myös heidän työsuorituksiaan. (AP)

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit