Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Imane Bellamine: Apua orpolapsille Syyriaan

Ihmiset
 
Imane Bellamine
Imane Bellamine

Teurastamolla järjestetään tänään Helsinki Auttaa -talvirieha, jonka tuotot menevät syyrialaisille orpolapsille. Tapahtuman järjestäjiin kuuluva Imane Bellamine kertoo yllättyneensä iloisesti, kuinka isoksi tapahtumaksi parin äidin idea kasvoi.

Miten tapahtuma sai

alkunsa?

”Meitä oli aluksi kolme äitiä, joilla on kummilapsia Syyriassa. Saimme idean järjestää lastentapahtuman syyrialaisten orpolasten hyväksi, koska lapset ovat sodan keskellä heikoimmassa asemassa. Mukaan ilmoittautui lähes 50 vapaaehtoista ja monia pieniä yrityksiä, jotka ovat lahjoittaneet esimerkiksi kalustoa ja ruokaa.”

Mitä kaikkea tapahtumassa on luvassa?

”Esimerkiksi leikkejä, ongintaa, pomppulinna, nukketeatteri, tulishow, DJ:n soittamaa musiikkia, askartelua ja sormiruokaa, josta voi maksaa omatuntonsa mukaan. Paikanpäälle voi tuoda myös pienikokoisia pehmoleluja, jotka lahjoitetaan syyrialaislapsille.”

Miten lelut ja rahat toimitetaan perille?

”Suomensyyrialainen Rami Adham vie rahat ja lelut parin viikon päästä henkilökohtaisesti perille Syyriaan. Hän on käynyt Syyriassa auttamassa jo monta kertaa oman henkensä uhalla.”

Teurastamo (Työpajankatu 2, Helsinki) kello 11.30–18.30. Vapaa pääsy.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit