Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kovahermoisella Wirkolalla maailmanmestarin hypyt

Ihmiset
 
HS
Lehtikuva
Björn Wirkola – kultaa.
Björn Wirkola – kultaa. Kuva: Lehtikuva

Oslo, 19.2. (HS-kisatoimitus)

Täysin nuottien mukaan sujuivat MM-hiihtojen toisen kilpailupäivän tapahtumat, sillä Norja ja Neuvostoliitto avasivat odotusten mukaisesti kultatilinsä.

Björn Wirkola valtasi pienen mäen maailmanmestaruuden kilpailussa, joka ei noussut korkeaan hohtoon.

Kukaan kilpailun 61 osanottajasta ei saanut onnistumaan todellisia huippuluokan suorituksia ja Wirkolan voittoon mahtui yksi täysin keskinkertainen hyppy.

Wirkolan kanssa kykeni maailmanmestaruudesta taistelemaan vain Itä-Saksan Dieter Neuendorf, mutta hänkin hävisi kummallakin hypyllään niukasti norjalaiselle ja sai tyytyä vuorenvarmaan hopeasijaan.

Paavo Lukkariniemi yllätti miellyttävästi ja nappasi pronssisijan, vaikka ei hänenkään hypyissä ollut aivan totuttua lennokkuutta.

Paavon pronssi merkitsee sitä, että Suomella on jo kaikki mitalivärit näissä kisoissa.

Ultralyhyet hameet ja niiden näköalat

Saapa nähdä, näinkö ultralyhyet helmat valtaavat alaa Suomessa. Joillakin nuorilla tytöillä on jo nähty noita lilliputtihameita, mutta harvinainen tämä ilmiö on vielä toistaiseksi.

Ikävä totuus kyllä on, että peräti harvat polvet ovat todellakin näyttämisen arvoiset ja vielä harvemmat reidet.

Te, joka aiotte katkaista helmanne polvien yläpuolelle, tehkää toki ensin seuraavanlainen koe, jottette joutuisi lyhyine helmoinenne naurunalaisiksi.

Kääntäkää ensin helma sisäänpäin ja kiinnittäkää se nuppineuloilla. Sen jälkeen istukaa tuoliin ja sijoittakaa se pitkän peilin eteen. Katsokaa tarkkaan, mitä kaikkia ”näköaloja” hameenne alta tarjoutuu.

On hyvin mahdollista, että tämän kontrollin jälkeen, kun näette, mitä toiset tulevat teistä näkemään, muutatte mielipidettänne hameen lyhyydestä.

Seinille puhuminen toi avun nopeasti

Amerikkalainen kansanedustaja Barber B. Conable Jr. kiitteli neuvostoliittolaisten salakuunteluvälineiden tasoa ja kertoi, miten hän pystyi käyttämään niitä hyödykseen. Hän kertoi, että lentovuoro, jolla hänen piti palata Tashkentista, peruutettiin eikä kukaan lentokentällä tuntunut kiinnostuneelta tekemään mitään uuden paikkavarauksen hyväksi.

”Palattuani hotellihuoneeseen valitin äänekkäästi, miten heikko järjestelmä sellainen on, jossa turisteja kohdellaan näin huonosti”, hän kertoi.

”Pian sen jälkeen Aeroflotin toimistosta soitettiin ja minulle tarjottiin paikkaa seuraavassa koneessa. Nähtävästi seinille puhuminen ei Neuvostoliitossa ole yhtä turhaa kuin kotona”, hän sanoi.

Tietokoneen uskonkappale 

Düsseldorf, 19. 2. (STT – AFP)

Erään länsisaksalaisen yrityksen tietokonemiehet ovat ylpeitä koneestaan, joka äskettäin käänsi vanhan venäjänkielisen raamatun tekstiä saksaksi.

Kun koneelle syötettiin alkuperäislause: ”Henki (spiritus) on vahva, mutta liha on heikko”, se teki tästä varsin modernin saksankielisen käännöksen: ”Vodka on hyvää, mutta liha on huonoa”.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit