Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kinnunen ja Aarnio-Wihuri SM-johtoon Westendin jäillä

Ihmiset
 
HS
Reijo Koskinen / Lehtikuva
Tyylikkäiden tyttärien tyylikästä ajoa. Startista on ottanut kärkipaikan isolla amerikanraudallaan Kirsti Räsänen kannoillaan Vilma Huttula ja Liisa Lammin-Koskinen. Räsänen piti johtopaikkaa 8. kerrokselle saakka, Kaksi kierrosta myöhemmin oli voittajana maalissa Liisa Lammin-Koskinen.
Tyylikkäiden tyttärien tyylikästä ajoa. Startista on ottanut kärkipaikan isolla amerikanraudallaan Kirsti Räsänen kannoillaan Vilma Huttula ja Liisa Lammin-Koskinen. Räsänen piti johtopaikkaa 8. kerrokselle saakka, Kaksi kierrosta myöhemmin oli voittajana maalissa Liisa Lammin-Koskinen. Kuva: Reijo Koskinen / Lehtikuva

Westendin uimarannan edustalla ajettiin sunnuntaina luokkien 1000 ja 1600 ksm SM-pisteistä sekä Naisten Maljasta n. 6000 katsojan seuratessa 1410 metrin jääradan reunalla yllätyksellisiksi muodostuneita jääratakamppailuja.

Pikkuluokassa oli Leo Kinnunen selvä ykkönen viisi sekuntia Olli-Pekka Paromaa paremmalla ajalla. Järjestys SM-kärjessä on sama. Kinnunen johtaa 19 pisteellä kannoillaan Paroma 18 pisteessä.

1600 ksm arvaamattomassa luokassa isännöi tällä kertaa Olle Helander. Toiseksi sijoittunut Antti Aarnio-Wihuri nousi puolestaan vahvaan SM-johtoon. Neljä pistettä erottaa Antin viime vuoden mestarista, Jouko Vallista.

Naisten luokassa hankki kauniisti isoa amerikanrautaansa ohjastanut Kirsti Räsänen talven suurinta jääratayllätystä, joka jäi ”syntymättömänä” lumipenkkaan. Liisa Lammin-Koskinen voitti ja varmisti samalla kuuden pisteen johdon Naisten Maljassa.

Loch Nessin hirviöstä arvovaltainen lausunto

Lontoo, 20.2. (UPI)

Englannin kuninkaallisten ilmavoimien (RAF) ja puolustusministeriön asiantuntijat kokoontuivat sunnuntaina antaakseen lausuntonsa kuuluisasta Loch Nessin hirviöstä otetuista kuvista ja sanoivat niiden esittävän mahdollisesti elävää olentoa.

Lukemattomista tutkimuksista huolimatta ei kenenkään ole onnistunut todistaa hirviön olemassaoloa – tai että sitä ei ole olemassa.

Viisi vuotta sitten onnistuttiin ottamaan joitakin kuvia Skotlannissa sijaitsevassa Loch Nessin järvessä uivasta olennosta ja ne saatettiin julkisuuteen.

Äskettäin alistettiin kuvat asiantuntijain tutkittaviksi, jotka ovat sitä mieltä, että kyseessä on elävä olento.

Heidän käsityksensä mukaan kuvissa esiintyvä olento on 30 metriä pitkä, 1,80 metriä leveä ja 1,50 korkea. Vedessä se on liikkunut noin 16 kilometrin tuntivauhtia.

Isät sekä pojat pitivät neuvottelun Helsingissä

Isien bändi, poikien yhtye sekä slangiottelu kundien ja fatsien välillä, värittivät laskiaissunnuntaina Helsingissä järjestettyä poikiensa isien juhlaa.

Yliasiamies Erkki Salonen totesi puheessaan, että isän ja pojan välinen vuorovaikutus on luonteeltaan yleensä käytännöllistä ja mutkatonta, ovathan keskinäiset suhteet perheen jokapäiväistä elämää.

Tavallisesti me vain juttelemme, kysymme ja vastaamme, sanomme mikä on tarpeen, ilman muodollisuuksia. Tuskin koskaan arkioloissa isä joutuu pitämään pojalle puhetta sanan vaativassa, juhlallisessa merkityksessä.

Milloin isä käyttää tavanomaista pitemmän puheenvuoron, omistautuu vanhemman oikeudella yksinpuheluun, silloin hän tavallisesti valitsee pojan kannalta vain vähän mielenkiintoa herättävän tai suorastaan vastenmielisen aiheen: rikotun ikkunan tai kotimuistutuksen tai muuta vastaavaa.

Lisaksi isä tuollaisessa tilanteessa valitsee usein vaaran äänilajin ja käyttää harkitsemattomia sanoja sekä pilaa tunnelman ja rauhanomaisen rinnakkaiselon luontevat edellytykset lyhyemmäksi tai pitemmäksi ajaksi.

On paikallaan ja suorastaan välttämätöntä, että me näin miesten kesken tarkastelemme yhteistyötämme ja vuorovaikutustamme molempien osapuolten – isien ja poikien – näkökulmasta.

Me tunnustamme reilusti, että äiti on kodin varsinainen ”lämpökeskus”, mutta uskomme lisäksi, että myös meidän miesten keskinäisillä suhteillamme on oma tärkeä merkityksensä kodin piirissä ja koko elämässämme, yliasiamies Salonen sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit