Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hanna Jussila: Kaikki pallot ilmaan

Ihmiset
 
Hanna Jussila
Hanna Jussila

Jongleerauksen alkeita voi harjoitella tänään lelumuseo Hevosenkengässä Espoossa. Museolehtori Hanna Jussila kertoo, että työpaja liittyy museon erikoisnäyttelyyn.

Mitä työpajassa tehdään?

”Ensiksi on kahden tunnin nonstop-työpaja, jossa tehdään ilmapalloista ja riisistä jonglööripallot. Sen jälkeen on mahdollisuus opetella perustekniikkaa. Työpajassa ei välttämättä opi jongleerausta kolmella pallolla, jos ei ole superlahjakas, mutta saa vinkkejä, kuinka sitä voi harjoitella jatkossa.”

Koulujen lomaviikot ovat vilkasta aikaa museoille. Mitä muuta ohjelmaa teillä on?

”Perjantaina ja lauantaina on perheopastus Sirkuksen magiaa -näyttelyymme. Sunnuntaina on erityinen Sirkussunnuntai-tapahtuma. Silloin on taikuri esiintymässä ja myös museoteatteriesitys.”

Mitä museon kevät näyttää?

”Ennakkotiedoista poiketen erikoisnäyttelymme jatkuu. Se on ollut kovin suosittu. Alamme myös pikkuhiljaa suunnitella uutta perusnäyttelyä. Aikataulu ei ole vielä selvillä, mutta se uusiutuu tulevina vuosina.”

Jonglöörityöpaja lelumuseo Hevosenkengässä (Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5, Espoo) klo 12–14.30. Liput 10–12 e, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit