Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Itävallan miehille komea kaksoisvoitto

Ihmiset
 
HS
Lehtikuva
Syy ei ole minun, tuntuu englantilainen Yvonne Suddick huudahtavan partnerilleen Roger Kennersonille parin kaaduttua jäätanssiohjelmansa loppuvaiheessa kohtalokkain seurauksin.
Syy ei ole minun, tuntuu englantilainen Yvonne Suddick huudahtavan partnerilleen Roger Kennersonille parin kaaduttua jäätanssiohjelmansa loppuvaiheessa kohtalokkain seurauksin. Kuva: Lehtikuva

Davos, perjantaina

(Marjukka Luomala)

Kuin pois pyyhkäisty oli torstain jossakin määrin apea tunnelma, joka vallitsi MM-pariluistelun jälkeen, ja se oli miesten vapaaluistelun ansiota. Toinen toistaan parempia suorituksia saatiin nähdä jatkuvasti. Lähes kaikki kilpailijat hyppäsivät vain pelkkiä kaksoishyppyjä.

Poikkeuksen kaksoishyppyjen joukossa teki vain tavallinen ns. axel. Itävalta saavutti kaksoisvoiton Emmerich Danzerin ja kuvioiden jälkeen toisella tilalla olleen Wolfgang Schwarzin ansiosta. Danzer sai jopa kaksi 6:sta suorituksestaan, mutta kyllä hän ne ansaitsikin, niin viimeisteltyä oli ohjelma.

Öljyä rautateitse 

(Hels. San. kirjeenvaihtajalta) Lusaka, Sambia, 25.2. (AP)

Rhodesia käyttää salaisia rautateitä maanteiden lisäksi kuljettaakseen Etelä-Afrikasta öljyä maan tarpeiden tyydyttämiseksi, väittää sambialainen The Daily Times perjantaina.

Lehden mukaan kuluvan kuun kahtena ensimmäisenä viikkona on Rhodesiaan kuljetettu noin miljoona litraa polttoainetta ja ensi kuun ensimmäisen viikon tavoitteeksi on asetettu neljä miljoonaa litraa.

Lehti, jolla on useita toimittajia Rhodesiassa, sanoo, että maanteitä myöten suoritettavia kuljetuksia korostetaan, jotta huomio saataisiin käännetyksi öljyn pääkuljetusväylästä, rautatiestä.

Yli 100.000 miestä karkasi Etelä-Vietnamin armeijasta 

Saigon, 25. 2. (UPI)

Yli 113.000 miestä karkasi Etelä-Vietnamin armeijasta vuoden 1965 aikana, sanoivat asioista perillä olevat piirit perjantaina. Vuonna 1964 karanneiden sotilaiden lukumäärä oli 72.000 miestä.

Etelä-Vietnamin hallituksen vakinaiset ja miliisijoukot vahvistuivat karkaamisista ja raskaista tappioista huolimatta vuoden 1965 aikana. Hallituksen joukot kärsivät vuoden 1965 aikana raskaimmat vuositappionsa sen jälkeen kun vihamielisyydet vuonna 1959 puhkesivat.

Asioista perillä olevat piirit sanoivat, että karanneiden sotilaiden määrä kasvoi viime vuonna huolimatta siitä, että Etelä-Vietnamin hallitus kahteen otteeseen korotti sotilaiden palkkoja noin 25 prosentilla sekä paransi sotilaiden perheiden asumisoloja ja vakuutuksia.

Tarkkailijat uskovat, että lähes 80 prosenttia armeijasta miliisistä karanneista sotilaista palasi yksinkertaisesti kotikyliinsä kyllästyneinä taisteluihin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit