Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Animefanit kokoontuvat

Ihmiset
 
Lydia Mccarthy
Lydia Mccarthy

Helsingin Messukeskuksessa ollaan tänä viikonloppuna animen ja erilaisten pelien äärellä. Lydia Mccarthy lukeutuu Yukicon-tapahtuman järjestäjiin.

Mistä on kysymys?

“Järjestämme Yukiconin nyt kolmannen kerran, aiemmin olemme olleet Espoon kulttuurikeskuksessa. Nyt lähdimme laajentamaan tapahtumaa, koska olemme huomanneet, ettei tällaisia ole tarpeeksi. Ideana on, että kävijät voivat pukeutua suosikkihahmoikseen tai vain osallistua ohjelmaan. Meillä on luentoja ja pelejä.”

Mikä neuvoksi, jos ei tunne tapahtuman aihepiiriä?

“Kannattaa tulla siitä huolimatta. Monelle kävijälle tämä voi olla ensimmäinen tapahtuma. On tärkeää myös, että pääsee tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin ja sitä kautta jakamaan harrastustaan. Aika monet ovat saaneet tällaisista tapahtumista hyviä ystäviä, kun ovat esimerkiksi huomanneet pukeutuvansa samanhenkisiin asuihin tai ovat pelanneet yhdessä.”

Mitä itse odotat ?

“Minusta on kivaa nähdä laajennetut tilat, koska tapahtumaan mahtuu 1 000 ihmistä enemmän kuin aiemmin. Mielenkiinnolla odotan myös sitä, kuinka meidän uudet ohjelmatyyppimme lähtevät menemään.”

Yukicon-tapahtuma Messukeskuksessa (Messuaukio 1) sunnuntaihin saakka.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit