Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rakkaus autoiluun pysyi

Juhani Honkanen 1943–2016

Ihmiset
 
Eero Seppälä Anne Kangasniemi Pirkko Koivisto
Juhani Honkanen
Juhani Honkanen

Varaosapäällikkö Juhani Honkanen kuoli 26. tammikuuta Hyvinkäällä pitkäaikaisen sairauden heikentämänä. Hän oli 72-vuotias, syntynyt Helsingissä 8. helmikuuta 1943.

Juhani Honkasen juuret olivat Stadissa, vaikka hän elikin viimeiset parikymmentä vuotta kehä kolmosen pohjoispuolella. Lapsuutensa Honkanen vietti Munkkiniemessä, talossa, jossa asui samaan aikaan yli 80 lasta, ja nuoruutensa Hertsikassa, jossa kokeiltiin yöllä resiinalla ajoa kavereiden kanssa.

Herttoniemestä löytyi myös aviovaimo ja tulevien lasten äiti.

Juhani Honkasesta tuli riihimäkeläinen 1990-luvun puolivälissä, myöhemmin hyvinkääläinen. Työpaikka oli edelleen Helsingissä.

Elämäntyönsä hän teki Metro-Autossa USA-autojen varaosapäällikkönä. Yli 40 vuoden aikana hän saavutti asiakkaiden ja työtoveriensa luottamuksen.

Vaikeat vuodet Metro-Autossa 1980-luvulla ja yleisesti autoalalla 1990-luvulla selätettiin varaosa- ja huoltopuolen sitkeällä yritteliäisyydellä.

Rakkaus autoiluun oli elinikäistä. Formulat kiinnostivat, mutta löytyypä häneltä itseltäänkin palkinto Jyväskylän XXIII:n Suurajoista.

Yksityiselämässä Honkanen piti luonnosta, erityisesti linnuista, joita hän mielellään kuvasi. Kunnostaan hän piti huolta golfaamalla ja laskettelemalla rakastamassaan Lapissa.

Sairastumisen jälkeen tilalle nousi voimakkaammin valokuvaus. Vielä tammikuussa paikkakunnan päälehdessä julkaistiin hänen kuviaan. Riihimäellä asuessaan hän kiinnostui myös lasinpuhalluksesta.

Neljästä kirjaimesta Honkanen ei koskaan luopunut: HIFK.

Kesäisin Honkanen kutsui läheisiään ja ystäviään saunomaan ja nauttimaan luonnosta mökille Nuoramoisiin, Tainionvirran rannalle.

Hänet muistetaan vaativana ystävänä, mutta hän oli puolestaan suora ja rehti kaveri.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit