Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ilari Kujala: Kehäketut koolla

Ihmiset
 
Antti Latva-Kyyny
Ilari Kujala
Ilari Kujala Kuva: Antti Latva-Kyyny

Olympiatyylin nyrkkeilyn kansainvälinen GeeBee-turnaus järjestetään Helsingissä jo 35. kerran. Tänään alkavassa turnauksessa on mukana 90 nyrkkeilijää 16 maasta. Viime vuonna Suomen miesnyrkkeilijöiden tie tyssäsi välieriin. Lähimmäs finaalipaikkaa pääsi 75-kiloisissa otteleva Ilari Kujala, joka aikoo nyt raivata tiensä finaaliin.

Millä mielin nouset kehään?

“Hyvillä mielin. Lähden hakemaan finaalipaikkaa ja finaalista voittoa. GeeBee on aina ollut kova turnaus, ja mukana on monia arvokisamitalisteja. Jokaisessa ottelussa pitää tehdä täysi työ, jos haluaa voittaa.”

Tavoitteesi tälle vuodelle?

“Ykköstavoite on olympiakarsinnat, Euroopan karsintaturnaus on huhtikuussa Turkissa. Olisi tosi hienoa saada olympiapaikka. Se on mahdollista, mutta kaiken pitää mennä ihan nappiin.”

Entinen ammattinyrkkeilyn keskisarjan Euroopan mestari Amin Asikainen valmentaa sinua. Oletko nyrkkeillyt häntä vastaan kehässä?

“Otettiin pari vuotta sitten vähän harjoitusmatsia treeneissä, mutta sen jälkeen ei olla oteltu. Amin oli silloin vielä edellä, en tiedä miten tänä päivänä menisi.”

GeeBee-turnaus Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25) 11.–13. maaliskuuta. Liput 10–60 euroa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit