Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sami Paavola: Tarjolla taikuutta ja komiikkaa

Taikaesitys Kanneltalossa on suunnattu koko perheelle.

Ihmiset
 
Sami Paavola
Sami Paavola

Tänään Kanneltalolla Helsingissä voi nähdä esimerkiksi korttitemppuja, sillä siellä esiintyy taikuri Sami Paavola. Hän yhdistelee esityksissään taikuutta ja tilannekomiikkaa.

Millainen esitys on tulossa?

”Koko perheelle suunnattu taikaesitys kestää noin puoli tuntia. Se on hauska esitys, jossa on taikuutta, komiikkaa ja hauskoja tilanteita. Sitä pitää tulla paikan päälle katsomaan, mitä se sisältää. Siinä kuitenkin on pelikortteja, naruja, ilmapalloja ja kaikkea muuta.”

Olet esiintynyt jo vuosia. Kuinka taikaesitysten suosio on kehittynyt?

”Nyt vaikuttaa siltä, että ne kiinnostavat aiempaa enemmän. Taikuutta näkee telkkarista ja netistä, mutta se lisää kiinnostusta myös live-esityksiä kohtaan. Ihmisillä on enemmän mielenkiintoa kuin vaikkapa viisi vuotta sitten. Luulen, että se johtui taloustilanteesta. Ihmiset säästivät silloin kaikenlaisesta viihteestä.”

Kuinka sinusta tuli täysipäiväinen taikuri?

”Vahingossa. Olen ollut koko ikäni kiinnostunut taikatempuista, mutta lukioikäisenä tutustuin ihmiseen, joka teki niitä ja aloin harjoitella ihan tosissani esimerkiksi korttitemppuja. Pian voitinkin lähitaikuuden Suomen mestaruuden. Sille tielle jäin.”

Taikuri Sami Paavola Kanneltalolla (Klaneettitie 5) klo 18.15. Vapaa pääsy.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit