Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lollipops ei tyydy lapsitähtien osaan

Ihmiset
 
HS
Kari Santala / Lehtikuva
Tuulen tuivertamat tyttöjen ja koko Skandinavian kevyen musiikin kööpenhaminalaiset pikkusuosikit Lollipops: Paul Petersen (vas.), Torben ja Jörgen Lundgreen.
Tuulen tuivertamat tyttöjen ja koko Skandinavian kevyen musiikin kööpenhaminalaiset pikkusuosikit Lollipops: Paul Petersen (vas.), Torben ja Jörgen Lundgreen. Kuva: Kari Santala / Lehtikuva

Pojat, jotka hypähtivät maailmanmaineeseen Skandinaviasta kysymällä: Tiedätkö, kuinka paljon rakastan sinua (Do you know how much I love you) ja kertomalla haluavansa olla vierelläsi (I'll stay by your side), vierailevat parhaillaan maassamme.

He ovat Lollipops Kööpenhaminasta.

Lollipopsien matka kuuluisuuteen on ollut odottamattoman pitkä, sillä he aloittivat jo viisi vuotta sitten.

Lundgreenin veljeksistä Jörgen täyttää 16 huhtikuussa, ja Torben vietti 17. syntymäpäiväänsä tammikuussa.

Yhtyeen pienin poika, rumpali Paul Petersen on jo kunnioitettavassa iässä: 18.

---

– Tahdomme tulla muusikkoina paremmiksi, emmekä jäädä lapsitaiteilijoiden maineeseen, pojat kertoivat esiinnyttyään Vaasassa sunnuntaina ja levättyään maanantain.

Vaasan konsertin menestyksestä kertoo parhaiten se, että kolmisen sataa jäi ovien ulkopuolelle.

Loco-motion

– Loco-motion ei ole kone, se on ohjelma, Aarre Elo sanoo.

– Loco-motion kertoo koneista ja ihmisistä. Se kertoo Martti Romppasesta. Kuka sitten on Martti Romppanen? Hän on mies, joka seisoo veturihallin takaseinustalla ja vilkuttaa antaumuksella pikku pojalle, joka lähtee taittamaan taivalta suurella veturilla.

Loco-motion on VEKin eli Jukka Virtasen, Aarre Elon ja Matti Kuuslan uusin ajanvieteohjelma, jonka Yleisradio lähettää Montreux'iin kilpailemaan tämän vuotisesta Kultaisesta ruususta.

---

Ohjelmassa tapahtuu kaikenlaista. Siellä soi Liekki, joka polttaa Sinikka Oksasen laulamana. Siellä soi Dannyn Työn laulu, Kai Lindin ja Four Catsin Sixteen tons sekä Renegades-yhtyeen sähkö.

Loco-motionissa on työtä ja tehtaita, itse asiassa ohjelma on oma tehdasmaailmansa, jossa teki töitä satoja ihmisiä.

Leveitä solmioita – kapeita lahkeita

Pariisi, 23.3. (Reuter)

Pariisilainen muotitaiteilija Pierre Cardin esitteli tiistaina tämän kevään miestenmuotia, joka suosii kapeita housuja, leveähelmaisia takkeja ja leveitä solmioita.

Jopa 9 sentin levyiset solmiot ovat ilmeisesti jäljittelyä Lontoon muodista, joka uhkaa tehdä viime vuosina muotiin tulleet kapeat solmiot vanhanaikaisiksi.

Pierre Cardin, joka on johtavia naistenmuodin luojia ja sanelee myös nuorten ranskalaisten miesten muodin, suosii yläosasta tiukkaan istuvia takkeja, joissa on neliömäiset olkapäät ja avara helma. Takkien pituus on lisääntynyt entisestä.

Savupiipun muotoiset housut levenevät hiukan alhaalla ja koskettavat takaa kantapäätä.

Eräissä housuissa lahkeet päättyvät kolmen tuuman päähän nilkasta: nämä tuovat mieleen koulupojan, joka on kasvanut ulos vaatteistaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit