Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Paasio aloitti ensin tunnustelut kaikkien puolueiden hallituksesta

Ihmiset
 
HS
Seppo Heinonen / Lehtikuva
Tamminiemen ovi jäi raolleen, kun sosiaalidemokraattisen puolueen puheenjohtaja Rafael Paasio poistui presidentin luota. Hallituskierros alkoi nopeasti vaalien jälkeen. Paasio sai presidentillä tehtäväkseen tunnustella kaikkien puolueitten yhteishallituksen mahdollisuuksia.
Tamminiemen ovi jäi raolleen, kun sosiaalidemokraattisen puolueen puheenjohtaja Rafael Paasio poistui presidentin luota. Hallituskierros alkoi nopeasti vaalien jälkeen. Paasio sai presidentillä tehtäväkseen tunnustella kaikkien puolueitten yhteishallituksen mahdollisuuksia. Kuva: Seppo Heinonen / Lehtikuva

Sosialidemokraattisen puolueen puheenjohtaja Rafael Paasio sai eilen odotusten mukaisesti, mutta yllättävän nopeasti tasavallan presidentiltä tehtäväkseen tunnustella uuden hallituksen muodostamismahdollisuuksia.

Epävirallisen tunnustelutehtävän lähtökohtana on tiedustella puoluejohtajien kantaa kaikkien eduskuntapuolueiden yhteishallituksen muodostamismahdollisuuksia. Tässä vaiheessa ei tunnustelutehtävä tiettävästi muuta sisällä.

Paasio aloitteli tehtävänsä toteuttamista hiljakseen jo eilisiltana, mutta vasta tänään hän saanee yhteyden kaikkien eduskuntapuolueiden johtajiin. Jo tässä vaiheessa pidetään kuitenkin selvänä, ettei kaikkien puolueiden yhteishallitusta synny.

Tasavallan presidentin luona Tamminiemessä kävi eilen myös eduskunnan puhemies K-A. Fagerholm keskustelemassa poliittisesta tilanteesta ja hallituskysymyksestä yleisluontoisesti. Fagerholm kiisti käyntinsä jälkeen tiedot joiden mukaan hän olisi uuden hallituksen muodostaja.

”Lopetan nyrkkeilyn jos Chuvalo voittaa”

Toronto, 24.3. (Reuter)

Ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan mestari Cassius Clay on ilmoittanut vetäytyvänsä kehästä, jos hän häviää ensi tiistaina kanadalaiselle George Chuvalolle paljon ennakkokohua herättäneessä ottelussa.

Lopetan nyrkkeilyn, jos Chuvalo voittaa – asia on varma, sanoi Clay lehtimiehille, jotka olivat tulleet tervehtimään häntä harjoitusleirille, jolla Clay yrittää saavuttaa 15-eräiseen kamppailuun vaadittavan huippukunnon. Viralliselta taholta korostetaan, että ottelu ei koske MM-arvoa.

Cassius otteli keskiviikkona kaikkiaan yhdeksän erää kolmen harjoitusvastustajan kanssa ja sai painonsa putoamaan 98,4 kiloon. Tämä on kuitenkin vielä noin viisi kiloa enemmän kuin hänen normaali ottelupainonsa. Clay toivoo pystyvänsä pudottamaan runsaat 2,5 kg lisää ennen ottelupäivää.

Mainosjulisteissa ottelun sanotaan olevan ”mestareiden voimainkoetos”, ja Clayta kutsutaan ”kansan mestariksi”.

Alkoholikaramellit

Sosiaaliministeriössä on ryhdytty harkitsemaan lainsäädäntötoimia, jotka koskevat alkoholia sisältävien makeisten myyntiä, sanoi sosiaaliministeri Juho Tenhiälä vastauksessaan P. Vilmin (k/ml) kyselyyn.

Ministeri Tenhiälä ilmoitti, että lainsäädäntötointen valmistelussa on kuitenkin jääty odottamaan alkoholilakiesityksen käsittelyn edisymistä. Ministeriö on asiaa harkitessaan kiinnittänyt huomiota siihen, ettei alkoholia sisältäviä makeisia myytäisi alaikäisille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!