Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Paasio ilmoittaa presidentille yhteishallituksen mahdottomaksi

Paasio sai puolueilta kirjalliset vastaukset epäviralliseen tiedusteluunsa jo eilen.

Ihmiset
 
HS

Muiden hallitusvaihtoehtojen epävirallisen tutkimisen odotetaan tulevan päiväjärjestykseen pian sen jälkeen kun sos.dem. puolueen puheenjohtaja Rafael Paasio ilmoittanee tänään virallisesti tasavallan presidentille yrityksen kaikkien puolueiden yhteishallituksen muodostamisesta epäonnistuneen.

Paasio sai kaikilta eduskunnassa edustettuina olevilta puolueilta kirjalliset vastaukset epäviralliseen tiedusteluunsa jo eilen.

Vastauksista oli kolme kielteistä ja muut selvästi tai periaatteessa myönteisiä. Yhdenkin puolueen kielteinen asenne olisi jo kaatanut yrityksen

Puheenjohtaja Paasio, joka sai viime torstaina tasavallan presidentiltä tehtäväkseen epävirallisesti tunnustella puoluejohtajien kantaa kaikkien puolueiden yhteishallituksen muodostamismahdollisuuksiin, tapasi presidentti Kekkosen epävirallisesti jo eilisiltana puhemies Fagerholmin järjestämillä päivällisillä.

King puhui Pariisissa neekerien oikeuksista 

Pariisi, 29. 3. (AP)

Tohtori Martin Luther King sanoi maanantai-iltana Pariisissa, että kansalaisoikeustaistelu ei ole läheskään lopussa, ”mutta minua rohkaisee se, ettei etelävaltioissa ole yhtään suurta kaupunkia, joka yhä yrittäisi toteuttaa rotuerottelua julkisena politiikkanaan.”

Tohtori King puhui Pariisin urheilupalatsiin kokoontuneille 4500 kuulijalle hyväntekeväisyystilaisuudessa, jonka paras vetonaula oli laulaja Harry Belafonte.

King puhuu seuraavan kerran Lyonissa ja torstaina hän ja Belafonte esiintyvät Tukholmassa.

Pariisin kokoukseen liittyi kiistelyäkin. Belafonte kertoi lehdistötilaisuudessa, että USA:n suurlähettiläs Charles Bohlen oli ilmoittanut, ettei hän voinut olla läsnä tilaisuudessa Washingtonista saamiensa ohjeiden johdosta.

Lähetystön virkailija vahvisti, että Bohlen oli kieltäytynyt kutsusta, koska USA:n hallitus ei tue yksityisiä kansalaisoikeusjärjestöjä.

Muotileikkaus

Atlanta, Georgia, 29. 3. (AP)

Amerikkalaiset naiset haluavat itselleen yhä komeamman ja komeamman poven – eurooppalaiset taas yhä pienemmän.

Atlantin länsipuolella rintojen suurennusleikkaus on suurinta muotia. Vanha maailma taas kannattaa rintoja pienentäviä leikkauksia.

Kaikilla alueilla niin idässä kuin lännessä on kuitenkin ”ihanteellinen ehdokas” poven muovileikkausta varten onnellisesti naimisissa oleva ja sielullisesti tasapainoinen perheenemäntä tai virkanainen. Riisuuntumistanssijat saavat jäädä lehdellä soittelemaan.

Yhdysvaltain kaakkoisvaltioiden plastiikkakirurgien jokavuotisessa kongressissa on selostettu uutta menetelmää – pehmeätä, liikkuvaa, hyytelömäistä ainetta sisältävän silikoonisäiliön asettamista pieniin rintoihin, jotta ne saataisiin suuremmiksi.

Lääkärit sanoivat, että tällaiset leikkaukset ovat lisääntymässä. Ne ovat täysin vaarattomia, jos ne suoritetaan oikein.

Lääkärit kertoivat edelleen, että potilaat valitaan huolellisesti, jotta joukosta saataisiin karsituiksi neurootikot ja sellaiset naiset, jotka ”äkillisestä romanttisesta oikusta” ovat ilmestyneet kirurgin odotushuoneeseen muutosta vaatimaan.

Tavallisesti vaaditaan myös, että aviomieskin on antanut suostumuksensa leikkaukseen ja hyväksyy suunnitellun muodonmuutoksen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit