Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingin laivatytöt nuortuvat jatkuvasti

Ihmiset
 
HS
Lehtikuva
Filmitähti ja näyttelijä Ronald Reagan kilpailee Kalifornian kuvernööriehdokkuudesta. Hän sai melkoisen naurunrämäkän aikaan salissa sanoessaan vaalipuhetilaisuudessaan Los Angelesissa pitkätukkaiselle nuorelle miehelle: ”Entä te, nuori nainen siellä takana, mitä te halusitte kysyä?”. Ymmärrettävä erehdys nuorten miesten liehuvien kutrien aikakaudella.
Filmitähti ja näyttelijä Ronald Reagan kilpailee Kalifornian kuvernööriehdokkuudesta. Hän sai melkoisen naurunrämäkän aikaan salissa sanoessaan vaalipuhetilaisuudessaan Los Angelesissa pitkätukkaiselle nuorelle miehelle: ”Entä te, nuori nainen siellä takana, mitä te halusitte kysyä?”. Ymmärrettävä erehdys nuorten miesten liehuvien kutrien aikakaudella. Kuva: Lehtikuva

Noin 150 laivatyttöä pidätettiin viime vuonna yksinomaan Helsingin satamissa, kertoi Helsingin huoltopoliisin päällikkö Kauko Hyppölä.

Neljäsosa heistä on alle 18-vuotiaita. Laivatyttöjen ikäluokka nuortuu jatkuvasti.

Tytöt käyvät Helsingistä myös muissa rannikkokaupungeissa kuten Haminassa, Kotkassa, Porissa ja jopa Kemissä saakka.

Heitä tavataan silloin tällöin myös ulkomaille menevissä laivoissa.

Kevät ei sanottavasti vilkastuta laivatyttöjen toimintaa. Heitä riittää jatkuvasti suunnilleen samat määrät niin kauan kuin satamat ovat auki.

Pidätettyjen tyttöjen määrä on tosin yleensä suurimmillaan syksyisin, koska huoltopoliisilla on tällöin käytettävissä enemmän henkilökuntaa kuin muina vuodenaikoina.

Huumausainerintamalta ei kuulu uutta. Vanhoja tekijöitä on huoltopoliisin kirjoissa muutamia kymmeniä.

Koululaiset ja muut nuoret käyttävät silloin tällöin pillereitä, särkylääkkeitä tms, mutta nämäkin tapaukset ovat olleet lyhytaikaisia ”epidemioita”, totesi huoltopoliisin päällikkö.

Justeeri aloitti uran haukunnalla

Rakastatteko elämää, on usein tehty kysymys tiistaina 50 vuotta täyttävälle taiteilija Kauko Käyhkölle.

– Niin usein, että sitä kysytään puhelimitse öisinkin, naurahtaa komeaääninen laulaja ja televisiotuottaja, jonka esittämä laulelma ”Rakastan elämää” alituisesti yhdistetään hänen omaan henkilökuvaansa.

Kauko Käyhkö tunnetaan monen miekan miehenä. Nimimerkillä Justeeri hän on elämänsä aikana saanut nimeä säveltäjänä, iskelmänsanoittajana ja käsikirjoitusten laatijana. Lisäksi hänellä on takanaan pitkä ura Radioteatterin näyttelijänä sekä ohjaajana.

Laulajaksi hän kuitenkin ennen kaikkea tunnustautuu.

Hänet tunnetaan sekä viihdelaulujen mukavana tulkitsijana että oopperasolistina. Kauko Käyhkö oli viimeinen Suomalaisen Oopperan vierailija, kun hän kymmenisen vuotta sitten lauloi Osminin osan Mozartin Ryöstö Seraljista oopperassa.

Ja kukapa ei tuntisi Justeerin kirjoittamia ja esittämiä monia lauluja, kuten Kaksi kisälliä ja Kala-Eemelin valssi.

---

Showelämässä Kauko Käyhkö on ollut aivan pikkupoikasesta lähtien. Ensimmäisen tienestinsä hän sai jo 7-vuotiaana Kesälahdella lomalla ollessaan.

– Rovasti oli tulossa vierailulle luoksemme ja sukulaissetäni Unto Kupiainen lupasi minulle puvun palkkioksi, jos piiloudun aitan alle ja haukun kuin koira. Sieltä minä sitten päästin kovan haukun ja rovasti päivitteli, että onko taloon saatu koira.

Moottoripyöräjengin osakkaaksi 32 mk:lla

Pahamaineinen kalifornialainen ”Hells Angels”-moottoripyöräjengi on nykyään osakeyhtiö.

Osakkeet maksavat 32 mk kappale, ja niitä on 50 kappaletta.

Rekisteröintihakemuksessa sanottiin osakeyhtiön tarkoituksena olevan ”moottoripyöräilyn kehittäminen ja edistäminen, moottoripyöräkerhojen perustaminen, moottoripyöräilijöiden liikenneturvan lisääminen ja yleensä kaikki moottoripyöräilyyn liittyvä toiminta”. – (UPI).

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit