Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kelirikko myllertää jo teitä

Ihmiset
 
HS
V. K. Hietanen
Tamara Lund on valittu kukkaistytöksi seuraavaan James Bond -filmiin. Tamara on kertonut lähtevänsä filmin tekoon heti vapun jälkeen, jolloin hänet vihitään avioliittoon oopperalaulaja Aatos Tapalan kanssa. Vastanäyttelijöikseen Tamara saa mm. englantilaisen Mollie Petersin ja jamaikalaisen Martine Beswickin.
Tamara Lund on valittu kukkaistytöksi seuraavaan James Bond -filmiin. Tamara on kertonut lähtevänsä filmin tekoon heti vapun jälkeen, jolloin hänet vihitään avioliittoon oopperalaulaja Aatos Tapalan kanssa. Vastanäyttelijöikseen Tamara saa mm. englantilaisen Mollie Petersin ja jamaikalaisen Martine Beswickin. Kuva: V. K. Hietanen
Tulvia odotellaan Pohjanmaalla

Kelirikon alaisia teitä on kaikkiaan jo lähes 500 kilometriä, kerrottiin TVH:sta. Helsingin lähistöllä on pahin tulvapaikka Porvoon tiellä noin 16 kilometriä Helsingistä Porvooseen päin. Tiellä on vettä noin 70 metrin matkalla peräti 30 senttiä.

Pahimpana kelirikko on kuitenkin alkanut Kainuun piirissä, missä ensimmäisenä rajoituspäivänä liikennerajoituksen alaisena on 433 kilometriä maantietä.

Vaasan piiristä kerrotaan, että Malkamäen silta on purettu kelirikon vuoksi.

Tulvia odotellaan Pohjanmaalla, mutta pahin tulvakausi näyttää jäävän pääsiäisen jälkeen.

Etelä-Pohjanmaalla on pelloilla vielä yhtenäinen lumipeite. Pohjois-Pohjanmaalla, missä lunta oli suhteellisen vähän, on tulvien alku jo näkyvissä, ja vettä on kerääntynyt alaville maille paikoitellen usean hehtaarin alalle.

Harvardissa valittiin vuoden huonoimmat tähdet ja elokuvat

”The Harvard Lampoon”, Harvardin yliopiston oppilaskunnan pilalehti, nimesi maanantaina ”vuoden huonoimmat näyttelijät” vastapainoksi ympäri maailmaa jatkuville parhaitten valinnoille.

Natalie Wood sai äänestyksissä suurimman kunnian: hänet nimettiin tämän, viime vuoden ja ensi vuoden huonoimmaksi näyttelijättäreksi.

(”Natalie Wood on silti Hollywoodin kyvykkäimpiä tähtiä, kuten on nähty edellisinä vuosina ja nähdään tämänkin vuoden kuluessa hänen töistään.”)

Meillä nähtäneen Natalie Wood joko myöhään keväällä tai aikaisin syksyllä ”Suuren kilpa-ajon” pääosassa.

Vuoden huonoimman miespuolisen näyttelijän palkinto, jolla on nimenä ”Kirk Douglas-palkinto”, meni tänä vuonna itselleen Marlon Brandolle hänen kahdesta viimeisestä suuresta roolistaan, ”Moriturista”, jossa hänet jo on nähty myös meillä ja ”The Chasesta”, jossa hänet nähtäneen piakkoin.

Poliisi tutkii trullien toimia

Joensuu, 6. 4. (AKU)

Taikausko rehottaa Valtimolla, sillä trullit ovat lähteneet pääsiäistä enteillen liikkeelle.

Viime yön aikana oli käyty Valtimon asemalla asemamies Juho Ruotsalaisen navetassa ja siellä olleelta ainoalta lehmältä oli nyljetty häntää.

Poliisi tutkii asiaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit