Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pääsiäinen sujui rauhallisesti

Uhreilta vältyttiin maantieliikenteessä.

Ihmiset
 
HS
Pääsiäisnoitia on Pohjois-Tapiolassa näkynyt yhtä kauan kuin asutustakin. Luutineen ja kahvipannuineen he kiertelevät tutuissa taloissa muka toivottamassa hyvää pääsiäistä ja tietenkin samalla tekemässä salaisia taikojaan. Tämä pelottava joukko nähtiin pääsiäislauantai-iltana Kaskenkaatajantien varrella.
Pääsiäisnoitia on Pohjois-Tapiolassa näkynyt yhtä kauan kuin asutustakin. Luutineen ja kahvipannuineen he kiertelevät tutuissa taloissa muka toivottamassa hyvää pääsiäistä ja tietenkin samalla tekemässä salaisia taikojaan. Tämä pelottava joukko nähtiin pääsiäislauantai-iltana Kaskenkaatajantien varrella.

Pääsiäistä vietettiin tänä vuonna miellyttävissä olosuhteissa. Sää oli suurimmassa osassa maata keväinen, joskin juhlan päätteeksi saapuivat pienet pakkaset.

Kaikki uskontokunnat viettivät kristillisten kirkkokuntien juhlana pääsiäisenä ylösnousemuksen juhlaa eri puolilla Suomea.

Pääsiäisliikenteestä selvittiin ilman suurempia onnettomuuksia, ja kiirastorstain jälkeen liikenne ei vaatinut yhtään kuolonuhria vastoin surullisia ennakkolaskelmia.

Pohjoisen tuntureille juhlapyhien ajaksi lähteneet saivat viettää lomaansa ihanteellisten olosuhteiden vallitessa, ja tänä vuonna tunturihiihtäjien lukumäärä oli aikaisempia paljon suurempi.

Hiihtokeskukset ja majapaikat pohjoisessa olivat täynnä.

Saksassa vastustettiin ydinvarustelua ja Vietnamin sotaa 

Frankfurt, 11. 4. (AP)

Pääsiäispyhinä oli useissa eri länsisaksalaisissa kaupungeissa mielenosoituksia ydinasevarustelua ja Vietnamin sotaa vastaan. Amerikkalaisia vaadittiin vetäytymään Etelä-Vietnamista ja lopettamaan Vietnamin sota.

Mielenosoitusten järjestäjät ilmoittivat marssikeskuksen päämajasta, että kaikkiaan oli marsseihin osallistunut noin 145 000 ihmistä, heidän joukossaan ulkomaalaisia ryhmiä Ranskasta, Sveitsistä, Belgiasta ja Skandinavian maista.

Ainakin kolme Englannissa vallassa olevan labour-puolueen parlamenttiedustajaa osallistui mielenosoituksiin.

Roomassakin lyhyet hameet jo valttia

Jos satutte näkemään Roomassa ultralyhyen hameen, niin voitte lyödä vetoa, että sen kantaja on joko teinitär, turisti tai Liz Taylor.

Kevään uudet muotivivahteet alkavat vähitellen päästä esille Roomassa. Jo nyt on voitu huomata, että lyhyen hameen puolesta järjestetty mainoskampanja on iskenyt suoraan ikuisen kaupungin asukkaiden sydämiin.

Joukossa on kuitenkin hieman suolanmakua.

Polvet ja muutaman tuuman reittä paljastavat hameet saavat osakseen pitkiä silmäyksiä, ja kun Liz Taylor näyttäytyi julkisuudessa mainitunlaisessa luomuksessa, eräs italialainen aikakauslehti katsoi aiheelliseksi julkaista tähdestä koko sivun kuvan ja artikkelin, jossa käytettiin sanoja ”pulleat polvet”.

Lizin lisäksi lyhykäisiin ovat ihastuneet myös teinittäret, joiden vanhemmat pitävät kuitenkin huolen siitä, etteivät helmat kohoa enempää kuin pari tuumaa polven yläpuolelle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit