Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tuomas Borg: Pisteet kotipelistä

Ihmiset
 
Tuomas Borg
Tuomas Borg

Tänään Helsingin Sonera Stadiumilla pelataan Veikkausliigan ottelu. Siellä nimittäin kohtaavat HJK ja SJK. Tuomas Borg toimii hallituksen puheenjohtajana HJK:n kannattajien Fan Club Forza HJK -yhdistyksessä.

Mitä odotat tältä kaudelta?

”Odotan, että jatkuisi saman tasoinen taistelu mestaruudesta kuin viime kautena. Tietysti myös sitä, että jalkapallobuumi ottaisi entistä enemmän kierroksia. Parin pelin perusteella meidän kannattajakatsomossa on ollut hyvä meininki. Muillakin paikkakunnilla näyttää hyvältä. Odotan mielenkiinnolla seuraavia matseja.”

Kuinka aloit kannattaa HJK:ta?

”Aika pienestä pitäen olen oppinut tähän. Isoveljeni oli fani silloin Mestareiden liigan aikaan 1998. Siitä se lähti minullakin. Minulla on ollut kausikortti siitä lähtien. Edelleen intoa riittää, sillä pyrin käymään kaikissa kotipeleissä. En ole ihan niin hardcore-fani, että kävisin kaikissa vieraspeleissäkin. Niistä katson ehkä puolet.”

Millä mielin menet otteluun tänään?

”HJK:n peli on näyttänyt vapautuneelta. Palaset ovat loksahtaneet paikoilleen jo ekoissa peleissä. Toiveet ovat korkealla, että kolme pistettä tulisi nytkin. Hyvältä näyttää.”

HJK–SJK Sonera Stadiumilla (Urheilukatu 5) klo 18.30. Liput 5–30 e.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Reseptit