Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Piia Viitanen: Vaihtelua ikivihreisiin

Kinaporin palvelukeskuksen Old Folks -klubilla soi monipuolinen musiikki.

Ihmiset
 
Piia Viitanen
Piia Viitanen

Viitasen Piia -yhtyeen kanssa keikkaileva folkmuusikko Piia Viitanen esiintyy tänään Kinaporin palvelukeskuksessa Helsingissä. Hänen mukaansa Old Folks -klubi ei ole vain palvelukeskuksen asiakkaille. Viitanen on ollut itse ideoimassa klubikonseptia.

 

Millä mielin esiinnyt

tänään?

”Se on vähän niin kuin kotikentällä esiintyisi. Työskentelen palvelukeskuksessa sosiaaliohjaajan tehtävissä. Olen välillä tehnyt pätkiä, välillä ollut osa-aikaisena. Nyt taas teen ihan täyttä viikkoa. Levyä teen työn ohessa. Aloin kirjoittaa kappaleita jo syksyllä.”

 

Mistä sait idean klubiin?

”Se syntyi tässä käytännön työssä. Tänne tultuani huomasin, että tällaiselle voisi olla kysyntää. Täällä soivat ikivihreät ja monipuolisesti muukin musiikki, mutta joskus jotkut ryhmäläiset sanoivat, miksi aina näitä samoja vanhoja kappaleita. He kysyivät, eikö nykypäivänä tehdä hyvää uutta musiikkia. Miksi sitä ei toisi tänne ikäihmisten kuultavaksi?”

 

Millaisen vastaanoton klubi on saanut?

”Tosi hyvän, vastaanotto on ollut kiinnostunutta. Olen pyrkinyt valitsemaan erilaisia kokoonpanoja. Välillä on jännittänyt, mitä yleisö tykkää.”

Viitasen Piia Old Folks -klubilla Kinaporin palvelukeskuksessa (Kinaporinkatu 9 a) klo 14.00. Vapaa pääsy.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit