Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vauhti kiihtyy yhä Keimolan radalla

Ihmiset
 
HS
Tämä suuri sotapäällikkö on kaivanut autonsa, kirveensä ja sotahattunsa maasta julistamalla valkonaamat Keimolan radalla suoritettavaan totiseen kamppailuun. Tamperelainen lehtimies Urpo Lahtinen on harjoituksissa ajanut lupaavasti, vaikka ajaja ja moottori pyrkivät kuumenemaan liikaa.
Tämä suuri sotapäällikkö on kaivanut autonsa, kirveensä ja sotahattunsa maasta julistamalla valkonaamat Keimolan radalla suoritettavaan totiseen kamppailuun. Tamperelainen lehtimies Urpo Lahtinen on harjoituksissa ajanut lupaavasti, vaikka ajaja ja moottori pyrkivät kuumenemaan liikaa.

Pohjolan kuuman auringon alla hikoiltiin Keimolan harjoituskierroksilla.

Aurinkoista oli luettavissa monien ajajien kasvoilta ja kaikki syy mukaviin tunnelmiin oli myös Frank Williamsilla, joka istuskeli varikkoboksien katon varjossa ja katseli myrtyneenä pientä vesipuroa, joka valui Brabham-Cosworthin jäähdyttäjästä kuumaan pölyyn ja hävisi siihen.

– Taitavatpa häipyä toiveet saman tien, totesi Williams harvanpuoleisesti. Jossain tuolla harjoituskierroksilla sain pienen kiven jäähdyttäjään. Ei pysy vesi sisällä enempää kuin pari kolme kierrosta, jonka jälkeen on tultava takaisin varikolle ottamaan lisää vettä.

– Yritämme saada jäähdyttäjän korjatuksi. Saa sitten nähdä, ehtiikö sen tekemään. Aina muutaman kierroksen välein varikolla pistäytyminen ei tunnu erikoisen lupaavalta näkymältä sunnuntain ajoa silmälläpitäen. - -

Rauno Aaltosen ajokin kimpussa hääräili englantilainen tallin omistaja Don Moore, jonka ajokkeja ajatellaan pelolla brittien vakioautopiireissä. Ne ovat tosikovia vastustajia.

En olisi ikinä osannut kuvitella, että Suomessa olisi näin hieno rata. Tämä ajokki, mikä täällä on Aaltosen ajettavana ei ole suinkaan niitä tiukimmalle viilattuja, mitä meillä on tallissamme. Olisi kai pitänyt ottaa mukaan astetta kireämpi. Ei sentään sitä autoa, jolla Monzassa on kierretty n. 170 km/t keskinopeuksia.

Ratana pitäisin Keimolaa onnistuneena. Se sopii kaikille luokille aina kovaa Formula II:ta myöten.

Pidentynyt viikonloppu lisää juopuneiden määrää

Ensimmäisen kerran tänä kesänä poliisi huomasi vapaan lauantain vaivat, kun putkassa olijoiden määrä kasvoi ennätysmäiseksi miltei kaikkialla Helsingissä.

Kruununhaan piiri on jo entuudestaan tunnettu vaikeasta putkatilanteestaan. Sieltä jouduttiin kaiken päivää kuljettamaan liikoja miehiä Kallion piirin suojiin. Partioautoilla oli niin kiire, että Tähtitorninmäen sammuneet saivat kaikessa rauhassa levätä puiden katveessa tuntimäärin.

Helsingin Kruununhaan piirille aiheutuu huomattavia vaikeuksia alueen laajuuden vuoksi.

Sellaiset ”pimeät pesät” kuin Katajanokka, rautatientori ja eteläsatama kuuluvat Kruununhakaan, ja ensimmäinen huomioon otettu vapaa kesälauantai näillä alueilla todella tuntui.

Donovan pidätettiin huumausainejutussa

Englantilainen 20-vuotias kansanlaulaja Donovan Leitch, joka taiteilijana käyttää vain nimeä Donovan, pidätettiin perjantaina kolmen ystävänsä kanssa huumausaineiden hallussapidosta.

Donovanin tuloa Suomeen juhannuksena huumausainejuttu ei estä, sillä hänet on ystävineen päästetty takuita vastaan vapauteen heinäkuun 28. päivään saakka, jolloin asia tulee esiin oikeudessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit