Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vuokraisännät eivät ymmärrä rautalankaa

Ihmiset
 
HS
YOURS perustettiin noin vuosi sitten ja pari kuukautta taaksepäin oli pojilla ensimmäinen keikkansa. Kuvassa vasemmalla oleva Robert on yhtyeen solisti, Pepe (etualalla) omistaa hyvän lapsiäänen. Oikealla on bassokitaristi Dede ja keskellä comp-kitaristi Raimo.
YOURS perustettiin noin vuosi sitten ja pari kuukautta taaksepäin oli pojilla ensimmäinen keikkansa. Kuvassa vasemmalla oleva Robert on yhtyeen solisti, Pepe (etualalla) omistaa hyvän lapsiäänen. Oikealla on bassokitaristi Dede ja keskellä comp-kitaristi Raimo.

Toimitukseen tuli kaveri, joka oli huolissaan bändistään.

Pojat soittavat kivasti, nuoresta iästään huolimatta bändi on jo alkanut rikkoa Suomen poprintamia ja kykyä tuntuu pojilla riittävän ensiluokan rautalankayhtyeeksi.

Huolena tämän YOURS-yhtyeen jäsenillä on harjoitustilat: he ovat vuokranneet huoneen toisensa perästä nimenomaan kertoen soittavansa huoneessa rautalankaa.

Mutta muutaman viikon päästä on häätö edessä, meteli on liian kova.

– Täällä nuorisotoimistossa olemme kyllä selvillä tästä puutteesta ja olemme yrittäneet mahdollisuuksiemme mukaan järjestää harjoitustiloja, sanoi nuorisoasiamies Kurt Forsman Helsingin kaupungin nuorisotoimistosta.

– Pulmana on, että harjoittelusta aiheutuu niin suurta meteliä, että pojat tarvitsevat erillisen ajan ja sellaisen huoneiston, jossa naapurit eivät häiriinny. Yhtyeet ovat harjoitelleet eräissä tiloissamme kello 16 ja 18 välillä, jolloin muu nuorisotoiminta ei vielä ole alkanut.

Näitä yhtyeitä on satoja, emmekä voi auttaa kuin murto-osaa tällä järjestelyllä. Annamme etusijan aivan aloittelijoille, joilla ei vielä ole tuottavia keikkoja.

Myönteisiä kokemuksia kuljettajarahastuksesta

– Leimauslaitteet ovat toimineet hyvin, kuljettajat ovat olleet tyytyväisiä, eivätkä matkustajatkaan ole ainakaan suuremmissa määrin tyytymättömiä, koska eivät ole tänne soitelleet, totesi liikennelaitoksen liikennejohtaja. dipl.ins. Teuvo Riittinen uudesta kuljettajarahastuksesta.

Kuljettajarahastus otettiin käyttöön viime maanantaina Helsingissä bussilinjoilla 20 ja 20 V.

Pian viikon ovat kuljettajarahastajat saaneet käytännön opetusta näillä linjoilla ja syksyllä uuteen menetelmään siirtyy myös linja 21.

– Ennen kuljettiin busseissa takaa eteenpäin, mutta näissä kuljettajarahastajabusseissa on tilanne päinvastoin, mikä tietysti on yleisölle alkuun outoa.

Kokemukset ovat kuitenkin uudesta menetelmästä viikon aikana myönteisiä, kertoi liikennejohtaja Riittinen.

Atomivoimalaitoksen rakennustyöt olisi aloitettava välittömästi

Ensimmäisen atomivoimalaitoksen rakentaminen Suomeen olisi välittömästi annettava Imatran Voima Osakeyhtiölle, jonka organisaatio tällä hetkellä vähimmin täydennyksin pystyy teknillisesti vastaamaan tehtävästä, toteaa atomienergiakomitea perjantaina valtioneuvostolle jättämässään kirjelmässä.

Komitea edellyttää kuitenkin, että Imatran Voima Oy:n, teollisuuden ja suurten kunnallisten voimalaitosten välillä toteutettaisiin riittävän pitkäjännitteisiä sopimusjärjestelyjä, jotka takaavat laitoskuormituksen ja joihin sisältyvät suuntaviivat myöhempiä atomivoimalaitoksia käsittäville rakennusohjelmille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Reseptit