Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsinki kaipaa jatkuvasti lisää lasten leikki­paikkoja

Tarve lisääntyy väkiluvun kasvun mukana.

Ihmiset
 
HS
Reijo Koskinen / Lehtikuva
Brahen kentällä on kaupungin suurin askartelusuoja. Tavarat voidaan kauniilla ilmalla siirtää pihalle ja leikkiä vaikka kauppaa kuten Ritva ja Kirsi tekevät.
Brahen kentällä on kaupungin suurin askartelusuoja. Tavarat voidaan kauniilla ilmalla siirtää pihalle ja leikkiä vaikka kauppaa kuten Ritva ja Kirsi tekevät. Kuva: Reijo Koskinen / Lehtikuva

Lastentarha- ja leikkikenttärakennuksia on Helsingissä jatkuvasti liian vähän.

Näiden yhteiskunnan tarjoamien lasten leikkipaikkojen rakennus- ja suunnittelutyötä tehdään kaiken aikaa, mutta samanaikaisesti lisääntyy tarve väkiluvun kasvun mukana.

Helsingin kaupungilla on suunnittelukauden 1966–75 aikana tarkoitus rakentaa kolme lastentarharakennusta ja yksi leikkikenttärakennus vuodessa. Lisäksi tänä aikana pyritään saamaan uudet huoneistot kolmelle jo toiminnassa olevalle laitokselle.

Suunnittelukaudella on lastentarhojen ja niihin liittyvien laitosten osalta toiminnan lisääminen keskitetty esikaupunkialueille.

Tavoitteena on pidetty lastentarha- ja seimipaikkojen varaamista yli koko kaupungin noin kahdelle ikäluokalle 0–6-vuotiaita lapsia.

Kantakaupungin alueella vastaa nykyisin yksi ikäluokka keskimäärin 1 % väestöstä ja esikaupunkialueilla tämä luku on suurempi eli 1,5 %.

Lasten suhteellinenkin määrä vaihtelee kuitenkin eri kaupunkialueilla.

Helsingin telex-keskukseen tänä vuonna 200 lisänumeroa

Helsingin telex-keskus on täynnä.

Osa lukuisista jonottajista saa haluamansa kaukokirjoitinyhteyden kuun vaihteessa, jolloin ensimmäinen kahdesta sadan numeron laajennuksesta valmistuu.

Helsingin telex-keskus täyttynee lopullisesti vuonna 1968. Koska keskusta ei voi enää tämän jälkeen laajentaa nykyisessä salissa, olisi Helsingin laitesuojan oltava valmis vuoden 1968 alussa.

Tämän vuoden aikana ylittää maan telex-keskusten kapasiteetti 3.000 numeron rajan, kun uusi solmukeskus, päätekeskus ja kolme osakeskusta valmistuvat.

Täynnä olevaa Helsingin telex-keskusta laajennetaan kahdessa erässä, jotka kumpikin käsittävät sata numeroa.

Laajennuksien jälkeen on keskuksen kapasiteetti 1.200 numeroa, kertoi telex-jaoston päällikkö, dipl.ins. Veikko Mäki-Luopa.

Sinatra kihloissa

50-vuotias amerikkalainen laulaja Frank Sinatra ja 21-vuotias televisionäyttelijätär Mia Farrow ovat julkaisseet kihlauksensa, ilmoitti New York Post keskiviikkona.

Lehden pakinoitsija sanoi Mian näyttäneen ystävilleen yhdeksän karaatin timanttisormusta, jonka hän oli saanut Frank Sinatralta.

Avioliitto solmitaan luultavasti marraskuun loppuun mennessä.

Mia on näyttelijätär Maureen O'Sullivanin tytär. Hänestä tulee Frank Sinatran kolmas vaimo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!