Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kuumuus ajoi rannoille aurinkoa palvomaan

Ihmiset
 
HS
Maarialainen muurari Eljas Pajula (keskellä) oli Tampereen leirintäalueen 15.000. leiriytyjä. Hän saapui alueelle sunnuntaina iltapäivällä Aune-rouvansa kanssa, jolloin Tampereen matkailutoimen johtaja Unto Salmi ojensi vieraille muistoksi Tampere-kuvateoksen.
Maarialainen muurari Eljas Pajula (keskellä) oli Tampereen leirintäalueen 15.000. leiriytyjä. Hän saapui alueelle sunnuntaina iltapäivällä Aune-rouvansa kanssa, jolloin Tampereen matkailutoimen johtaja Unto Salmi ojensi vieraille muistoksi Tampere-kuvateoksen.

Rannoilla saavutettiin sunnuntaina kesän yleisöennätyksiä.

Maan tilastoja johtaa Tampereen Pyynikki, jossa päivän mittaan kävi noin viisituhatta ihmistä.

Seuraaviksi tulevat Helsingin Pihlajasaari ja Hietaranta, joissa kävijöitä oli nelisentuhatta.

Tampereen leirintäalueella saavutettiin sunnuntaina 15.000 retkeilijän raja, kun alueelle saapui maarialainen muurari Eljas Pajula Aune-rouvansa kanssa.

Tampereen matkailutoimenjohtaja Unto Salmi ojensi vieraille Tampereen kuvateoksen. Pajalat saivat samalla ilmaisen yöpymisen ja saunan leirillä vierailunsa aikana.

Viime vuonna ylitettiin Tampereen leirintäalueella 17.000 leiriytyjän raja.

Tänä kesänä tultaneen tekemään uusi ennätys.

Fiat-autotehdas Neuvostoliittoon

Moskova, 24. 7. (UPI)

Neuvostoliitto rakentaa 600.000 autoa vuodessa tuottavan autotehtaan Kuibyshevin alueelle Togliattin kaupunkiin noin 800 km päähän Moskovasta kaakkoon, Isvestija sanoi lauantaina.

Tehtaan odotetaan valmistuvan vv. 1967 – 1969.

Hallituksen ja kommunistipuolueen päätöksen uskotaan olevan tulos italialaisen Fiat-tehtaan edustajien ja Neuvostoliiton viranomaisten kuluvan vuoden alussa allekirjoittamasta sopimuksesta.

Isvestija kertoi lisäksi, että hallitus ja kommunistipuolueen keskuskomitea ovat antaneet valtion suunnittelulautakunnalle ohjeet huolehtia huoltoasemaverkoston ja erikoistuneiden autokorjaamoiden perustamisesta maahan, koska maan autotuotannon odotetaan nelinkertaistuvan vuosien 1966 – 1970 viisivuotissuunnitelman päättymiseen mennessä.

Rintaliivien koot ovat suurentuneet

New York 23. 7. (AP)

Runsaspovinen kaunotar on palannut takaisin.

Jotkut sanovat tämän johtuvan ehkäisypillereiden käytöstä.

Erään rintaliivitehtaan johtaja mainitsi huomanneensa liivien kokojen suurentuneen parin viime vuoden aikana.

C-kupilla varustettujen liivien myynti on noussut noin 20 prosenttia ja ensimmäistä kertaa näitä liivejä myydään enemmän kuin A-kokoa.

– Ja suuri joukko nuoria naisia tarvitsee nyt D-kupilla varustetut liivit, joita ennen ostivat vain vanhahkot naiset, kerrotaan eräästä toisesta liivitehtaasta.

Lääkintöhallinnon taholta sanotaan, että ehkäisypillerit voivat aiheuttaa rintojen paisumista samanlaisiksi kuin ensimmäisinä raskauskuukausina, mutta tämän vaiheen pitäisi kestää vain noin kolme kuukautta.

Monien lääketehtaiden edustajat huomauttavat, ettei ole tilastollisia tietoja, jotka vahvistaisivat suurempien rintojen ja ehkäisypillereiden vuorovaikutuksen.

– Ehkäisypillerit ovat tuskin ainoa syy rintojen kasvuun. Vitamiinit ja yleinen hyvä terveys vaikuttavat samaan suuntaan. Nuoret naisetkin ovat entistä kookkaampia ja terveempiä.

Yyterissä valittiin jälleen kuningatar

Pori, 24. 7. (EH)

Suomen hiekkarantojen kuningatar valittiin aurinkoisessa Yyterissä sunnuntaina.

Titteliä oli saapunut tavoittelemaan kaikkiaan 15 sievää ja soreaa neitosta ja kilpailun kärkipään taso oli hyvin tasaväkinen.

Hiekkarantojen kuningattareksi kruunattiin 18-vuotias helsinkiläinen opiskelija Hedy Rännäri.

Vastakruunattu kuningatar lukee yksityisoppilaana lukioluokkia ja tähtäimessä on ylioppilaskirjoitukset ensi keväänä. Hän harrastaa urheilua ja kieliä. Tulevaisuudessa kangastelee sairaanhoitajattaren ura.

Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin 19-vuotias helsinkiläinen opiskelija Berith Liljeberg ja toiseksi perintöprinsessaksi 18-vuotias opiskelija Pirkko Martinsén Raahesta.

Yleisöä oli tilaisuudessa noin 4000 henkeä.

Kilpailujen palkintotuomaristo koostui tunnettujen aikakauslehtien edustajista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!