Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

”Peikkoaviopari” Helsingissä, Sonny ja Cher pikakäynnillä

Amerikkalainen laulajapari, joka on noussut jokaisella levyllään kansainväliseen suosioon, esiintyi televisiossa omatyylisesti pukeutuneena.

Ihmiset
 
HS
Sonny ja Cher, sympaattiset pikavieraat, kävivät ja lähtivät.
Sonny ja Cher, sympaattiset pikavieraat, kävivät ja lähtivät.

En ole nimennyt itse tyylisuuntaani. Ne jotka kuuntelevat Cherin ja minun kappaleita, ovat sijoittaneet ne ilman muuta folkin karsinaan, sanoi tämän hetken parhaimpiin iskelmäsäveltäjiin lukeutuva Sonny Bono ennen keskiviikkoista televisioesiintymistään.

Amerikkalainen laulajapari, joka on noussut jokaisella levyllään kansainväliseen suosioon, esiintyi televisiossa omatyylisesti pukeutuneena. Cher oli yllään maata laahaava kullan- ja hopeanhohtoinen puku. Sonnyn lantiohousut ja liivit antoivat säveltäjästä keltaisen kuvan.

Sonny puhui paljon ja rauhallisesti, mutta Cher tyytyi yleensä olemaan melko hiljaa. Hän vastaili kysymyksiin, mutta ei niin innokkaasti kuin aviomiehensä. Pari oli hyvin sympaattinen ja vaatimaton ollakseen maailman kuvatuin lauluduo.

Sonny paljasti salaiseksi rakkaudekseen moottoripyörän ja sanoi, että ellei hän olisi laulaja, hän viihtyisi parhaiten renkinä maatilalla. Pari on tehnyt yhdessä kaksi LP-levyä ja Cher on onnistunut myös yksin. Parasta Cheriä kuullaan LP:llä ”The Sonny Side of Cher”. Hänen viimeinen menestyskappaleensa Bang bangin jälkeen on ”I Feel Something in The Air”.

Poliitikot harjoittelevat esiintymistä televisiossa

Poliittisten televisiokeskustelijain esiintymistaidon kohentamiseksi aloitettiin torstaina Yleisradion toimeenpanema kurssisarja, jonka aikana kunkin puolueen edustajat perehtyvät mm. esiintymiseen kameran edessä ja puhumiseen televisiossa.

Kurssisarjan aloitti torstaina kokoomuspuolue, joka aikoinaan on tällaista keskustelijakoulutusta ehdottanutkin. Puolueesta osallistui kurssille kaikkiaan 28 henkilöä, joiden joukossa oli puolueen johtomiehiä puheenjohtaja Juha Rihtniemeä ja puoluesihteeri Harri Holkeria myöten sekä useita kansanedustajia, lehtien päätoimittajia ja järjestöväkeä. Seuraavana on vuorossa sos.dem. liitto ja myöhemmin lähettävät kaikki muutkin puolueet edustajiaan kursseille.

Useita tunteja kestäneen kurssin johtajana on tri Helge Miettunen, joka luennoi kurssilaisille puhumisesta televisiossa. Esiintymisessä kameran edessä opasti poliitikkoja ohjaaja Mikko Niskanen ja toimistopäällikkö Ilpo V. Salmi sekä tv-kouluttaja Väinö Pertamo selvittelivät tv-tuotannon käytännön pulmia ja tekniikkaa. Lisäksi ohjelmaan kuului keskustelua ja harjoittelua.

Interpol vaatinut LSD:n myyntikieltoa

Bern, 8.9. (Reuter)

Kansainvälinen poliisijärjestö Interpol on vaatinut hallusinaatioita aiheuttavien aineiden myynnin kieltämistä. Tässä yhteydessä mainittiin nimenomaan LSD-aine.

Interpolin edustaja ilmoitti asiasta keskiviikkona Bernissä, jossa järjestön yleiskokous on viikon käynyt salaisia neuvotteluja.

Yleiskokouksen istuntoon osallistui 140 valtuutettua 75 maasta. Se vaati edelleen, että kemiallisia laboratorioita ryhdyttäisiin valvomaan paremmin synteettisten huumausaineiden kaupan vähentämiseksi.

Laittomissa laboratorioitta valmistettujen huumausaineiden käyttö on lisääntynyt, kun taas oopiumi- ja heroiinikauppa on vähentynyt.

Interpol, jonka päämaja on St. Cloudissa Pariisin lähellä, käsitteli viime vuonna 4.000 tapausta. Näistä 1.300 koski rahanväärennystä ja 1.150 laitonta huumausainekauppaa. Järjestön toimesta pidätettiin 1.700 kansainvälistä rikollista.

Interpol on päättänyt perustaa kansainvälisen kaukovalokuvausverkon voidakseen nopeasti välittää sormenjälkiä maasta toiseen.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Reseptit