Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
maanantaina 4. tammikuuta 2016

Kottilat: Siirtomarkkinoilla kulutusjuhlat ovat nyt ohi

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Kottilat: Siirtomarkkinoilla kulutusjuhlat ovat nyt ohi
Kottilat: Siirtomarkkinoilla kulutusjuhlat ovat nyt ohi
HSTV:n Kottilat puivat tällä kertaa jalkapallon siirtomarkkinoita. Mika Kottila väittää, että kulutusjuhlat ovat nyt ohi. Mikan mukaan esimerkiksi Serie A, La Liga ja Valioliiga ovat osoittaneet, että mahdollisimman monen ja mahdollisimman kalliin pelaajien haaliminen ei takaa menestystä. Lisäksi katsaus La Ligan tämän viikon huippuotteluihin, FA Cupiin ja Serie A:han

HSTV:n Kottilat-ohjelma palaa joulutauolta keskelle erittäin mielenkiintoista futisviikkoa. Veljesten Mika Kottilan ja Santtu Kottilan futistutkan kuumimmaksi poiminnaksi nousee La Ligan koko viikon huipentava sunnuntai-illan kamppailu alkukauden yllättäjän Celta Vigon ja kaikessa hiljaisuudessa La Ligan paalupaikalle nousseen Atletico Madridin välillä.

Celtan vire on viime peleissä ollut heikohko ja toisaalta Atletico on puuskuttanut sarjan kärkeen Barcelonan ja Real Madridin hieman kompastellessa.

Muita viikon poimintoja ovat FA Cupin kolmas kierros sekä talvitauolta tuplakierroksella palaava Serie A. FA Cupiin veljekset povaavat yllätyksiä ja Serie A:n osalta keskustellaan siitä mitä talvitauolla pitäisi tehdä.

Viikon väitteessä Mika Kottila väittää siirtomarkkinoiden kulutusjuhlan olevan ohi. Pikkuveli Santtu Kottila on asiasta täysin eri mieltä.

Mika Kottila haastaa katsojia osallistumaan elämäntaparemonttiin Twitterissä hashtagilla #elämäntapatuuletus. Mikan oma tuuletuskuva nähtävissä tästä

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?