Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
keskiviikkona 4. marraskuuta 2015

Pääkaupunkiseudulla on yöllä pakkasta, päivällä aurinkoista

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Pääkaupunkiseudun sää 4.11.
Pääkaupunkiseudun sää 4.11.

Viime päivät ovat olleet marraskuuksi ennätyslämpimiä. Tänään ei ole ollut ennätyslämmintä, mutta silti marraskuuksi hyvin lämmintä. Lämpötila kohosi ylimmillään vajaaseen 13 asteeseen. Pääkaupunkiseudulla lämmintä on ollut tänään monin paikoin yli +10 astetta.

Huomiseksi sää kylmenee muutamalla asteella. Virtaus kääntyy kylmän luoteen kantille. Ensi yönä lämpötila käväisee pääkaupunkiseudun alueilla pakkasasteiden puolella.

Aamu on poutainen. Paikoin esiintyy sumua, mutta iltapäiväksi ne hiljalleen hälvenevät pois. Yöllä kosteus voi jäätyä tienpinnalle ja paikoin voi työmatkalla esiintyä kuuraliukkautta.

Huomenna sää on päivällä aurinkoinen. Illaksi tosin pilvisyys lisääntyy. Lämpötila kohoaa yli +5 asteen, mutta jää todennäköisesti 10 asteen alapuolelle.

Koko maassa sää on huomenna viime päiviä kylmempi. Lapissa lämpötila jää päivällä pakkasasteiden puolelle. Huomenna lähes koko maassa on poutaa ja aurinkoista. Lähinnä Pohjois-Lapissa sataa lunta. Viikonlopuksi sää muuttuu epävakaaksi ja sateiseksi koko maassa.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?