Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 4. joulukuuta 2015

HS seuraa itsenäisyyspäivän juhlien loistoa sunnuntaina – vieraile virtuaalisessa Linnassa jo nyt

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Tätä kaikkea on luvassa Linnan juhlissa!
Tätä kaikkea on luvassa Linnan juhlissa!
Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotto järjestetään sunnuntaina 6. joulukuuta. HSTV kurkistaa etukäteen, mitä Linnassa tapahtuu ja kertoo, kuinka huippuhetket välitetään katsojille ja lukijoille kaikissa kanavissa.

Presidentinlinna välkehtii taas sunnuntaina iltapuvuista ja salamavaloista, kun tasavallan presidentti puolisoineen järjestää perinteisen itsenäisyyspäivän vastaanoton.

HS.fi seuraa itsenäisyyspäivän kulkua aamusta yömyöhään uutisin, kuvin ja videoin – niin paikan päällä kuin Sanomatalon suorassa studiolähetyksessä.

Haluatko päästä virtuaaliselle kierrokselle Linnaan? Se onnistuu 3d-mallinnetussa presidentinlinnassa (sisältö saattaa toimia huonosti vanhemmissa tablet-laitteissa):

Tänä vuonna vieraslistalla näkyvät erityisesti mäkihyppääjät sekä erilaiset kulttuurikasvot. HS seuraa vieraiden saapumista juhlapaikalle. Haastattelemme kiinnostavimmat ihmiset jo Linnan edustalla. Haastattelut jatkuvat pitkin iltaa Linnan saleissa sekä jatkoilla hotelli Kämpissä.

Presidenttiparin kättelyt voi katsoa suorana HSTV:n studiolähetyksessä, joka alkaa kello 17.30 ja päättyy iltakymmeneltä.

Linnan muotia ja pukuloistoa kommentoivat Sanomatalosta stylistit Minttu Vesala ja Teri Niitti.

Linnan ulkopuolella HS seuraa mahdollisia mielenosoituksia ja mellakoita.

Itsenäisyyspäivän jälkeisenä maanantaina printtilehdessä sekä HS.fi:ssä on tarjolla tuhti yhteenveto juhlista. Digitaalisille tilaajille tarjoamme myös jättimäisen kuvakoosteen Linnasta.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?