Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
torstaina 5. marraskuuta 2015

Pääkaupunkiseudulla on huomenna pilvistä ja runsaat 5 astetta

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Pääkaupunkiseudun sää 5.11.
Pääkaupunkiseudun sää 5.11.

Tänään torstaina sää on vielä lähes koko maassa poutainen ja aurinkoinen. Maan eteläosassa muutamalla mittausasemalla rannikon tuntumassa lämpötila on saavuttanut 10 asteen rajan, mutta yleisesti maan eteläosassa jäädään alle 10 asteen.

Pääkaupunkiseudulla aurinko paistoi päivällä mukavasti, vaikka lämpötila on jäänyt tänään jo aiempaa viileämmäksi. Tuuli on pysytellyt myös heikkona.

Iltaa kohden pilvisyys alkaa lisääntyä ja lämpötila voi laskea paikoin nollan tuntumaan. Rannikolla mitataan muutamia plusasteita.

Ensi yönä on pilvistä, ja lämpötila hieman nousee alkuillan ja illan lukemista. Pilvisyys on edelleen aamulla runsasta, ja lämpötila on pääkaupunkiseudulla runsaassa 5 asteessa.

Perjantaipäivä etenee varsin pilvisissä merkeissä. Pilvisyyden seassa voi paikoitellen tiputella myös vähäistä tihkusadetta, mutta pääkaupunkiseutu välttyy varsinaisilta sateilta.

Koko maassa aurinko ei perjantaipäivän aikana juurikaan näyttäydy. Vähäiset sateet leviävät maan länsiosista päivän aikana kohti maan itäosia ja pohjoista.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?