Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta
torstaina 6. elokuuta 2015

HSTV:n Arka paikka: Mikä naurattaa vaihdevuosi-ikäistä naista?

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Arka paikka: Mikä naurattaa vaihdevuosi-ikäistä naista?
Arka paikka: Mikä naurattaa vaihdevuosi-ikäistä naista?
Onko vaihdevuosi-ikäisillä naisilla huumorintajua? Entä tabuja? HSTV:n Arka paikka -ohejlmassa kirjailija ja terepeutti Anja Snellmannin vieraana on viisikymppinen esikoiskirjailija Kaisa Haatanen, joka kirjoittaa keski-ikäisten naisten itseironista huumoriviihdettä.

Onko vaihdevuosi-ikäisillä naisilla huumorintajua? Entä tabuja? HSTV:n Arka paikka -ohjelmassa kirjailija ja terapeutti Anja Snellmannin vieraana on tänään torstaina viisikymppinen esikoiskirjailija Kaisa Haatanen.

Hän on kustannusmaailman ammattilainen, joka bongattiin kirjantekoon tunnustuksellisten Facebook-päivityksiensä ansiosta.

"Keski-ikäisten naisten huumorikirjallisuus puuttuu markkinoilta, joten kaupallinen rako on olemassa", sanoo kustannusalan ammattilainen ja esikoiskirjailija Kaisa Haatanen.

Esikoisteoksessaan Meikkipussin pohjalta Haatanen kirjoittaa rempseästi Ulla Tapanisen ja Minna Kivelän viitoittamalla tiellä. Haatanen ei kirjoita nuorten naisten "chick littiä" vaan ”kalkkunakirjallisuutta", keski-ikäisten naisten itseironista huumoriviihdettä.

Arassa paikassa Anja Snellman pohtii Haatasen kanssa, mitä kaikkea itse kunkin meikkipussin pohjalta voikaan löytyä ja onko viisikymppisen sinkkunaisen elämässä hävettäviä asioita, pohjakosketuksia, tabuja – hävettävämpiä kuin nuoren sinkkunaisen.

HS ILTA

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?