Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
maanantaina 9. toukokuuta 2016

Menikö uutispäivä ohi? – HS Ilta kertoo tärkeimmät asiat

HS Illassa maanantaina asiaa muun muassa Venäjältä, jossa on juhlittu maanantaina natsi-Saksan lyömisen muistoksi vietettävää voitonpäivää.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa maanantaina asiaa muun muassa Venäjältä, jossa on juhlittu maanantaina natsi-Saksan lyömisen muistoksi vietettävää voitonpäivää. Presidentti Vladimir Putin nosti puheessaan Moskovan Punaisella torilla esiin terrorismin ja esitteli Venäjän maana, joka on valmis yhteistyöhön uudenlaisen kansainvälisen turvallisuusjärjestelmän rakentamiseksi. Päämääränä olisi terrorismin kukistaminen.

Ulkoministeri Timo Soini (ps) puolestaan pohjusti tänään pitämällään puheella tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja neljän muun pohjoismaan pääministerien perjantaista tapaamista Barack Obaman kanssa. Soini sanoi, että suhden Yhdysvaltoihin on Suomelle ensiarvoisen tärkeä turvallisuusetujen kannalta, vaikka maa olikin pitkään Suomen ”salarakas”.

Rosa Meriläinen julistaa kolumnissaan toimistotuolikulttuurin lopettamista ja ehdottaa työpaikoille lyhyitä liikuntahetkiä työpäivien lomaan.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?