Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
maanantaina 9. marraskuuta 2015

Tiistaina pilvipeite saattaa rakoilla

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Pääkaupunkiseudun sää 9.11.
Pääkaupunkiseudun sää 9.11.

Pääkaupunkiseudulla viikko on alkanut marraskuulle tyypillisesti pilvisessä säässä. Sää on kuitenkin tavanomaista lauhempaa ja runsaan pilvisyyden alla lämpötilan vuorokausivaihtelu on vähäistä. Iltapäivään mennessä lämpötila on Uudellamaalla kohonnut ylimmillään kahdeksaan asteeseen.

Päivällä Uudellamaalla on sateilta vältytty, mutta lännestä on saapumassa uusi sadealue. Maan eteläosassa sade tulee vetenä ja painottuu tiistain vastaiseen yöhön. Samalla myös tuuli voimistuu.

Tiistaiaamuna sateita tulee vielä paikoin, pilvisyys on edelleen runsasta ja lämpötila on viiden asteen tienoilla.

Iltapäivää kohden sää poutaantuu ja pilvipeite alkaa paikoin rakoilla. Lämpimintä on rannikon tuntumassa, jossa lämpötila kohoaa ylimmillään seitsemään asteeseen.

Yleisilmeeltään tiistai koko maassa on melko pilvinen ja epävakainen, sillä Suomen yllä mutkittelee säärintama sateineen. Lapissa ja paikoin myös idässä sateet tulevat räntänä tai lumena, muualla vetenä. Lappiin lunta voi kertyä useita senttejä.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?