Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
perjantaina 10. kesäkuuta 2016

Työaikaa pidentävän kilpailukykysopimuksen synty varmistui – HS Ilta on nyt julkaistu

Kikyn syntyminen tarkoittaa, että useiden suomalaisten työaika pitenee ensi vuonna 24 tunnilla.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Kaisa Rautaheimo / HS
Metalliliiton valtuusto hyväksyi kikyn.
Metalliliiton valtuusto hyväksyi kikyn. Kuva: Kaisa Rautaheimo / HS
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illan pääjuttu kertoo tänään kilpailukykysopimuksen (kiky) syntymisestä. Sopimuksen sinetöi Metalliliiton valtuusto, joka hyväksyi sopimuksen mukaiset uudet työehdot perjantaina Helsingissä äänin 32–24.

Sopimuksen synty tarkoittaa muun muassa sitä, että ensi vuonna lähes kaikkien palkansaajien työaika pitenee 24 tunnilla. Sopimuksen tarkoituksena on piristää Suomen taloutta, kohentaa työllisyyttä ja näin lisätä verotuloja, jotta leikkauksia ei jouduttaisi tekemään.

Kilpailukykysopimuksen synnyn lisäksi HS Illassa kerrotaan tutkimuksesta, jonka mukaan naiset häpeävät väkivaltaista käytöstään. Tutkimuksen mukaan esimerkiksi äidit kokivat syyllisyyttä lastensa pahoinpitelyistä.

He selittivät väkivaltaa väsymyksellä, joka liittyi vaikeaan elämäntilanteeseen, päihteisiin, raskaaksi koettuun vastuuseen tai lapsen itkuisuuteen.

HS Illassa kerrotaan myös muun muassa kahden Finavian entisen johtajan saavan syytteet tappiollisten johdannaiskauppojen takia, Britannian EU-eron supistavan unionin talouskasvua sekä kerrotaan kokoomuksen puheenjohtajan Ilkka Suomisen suosikki puolueen puheenjohtajaksi.

HS Ilta on myös vahvasti mukana perjantaina alkavissa jalkapallon EM-kilpailussa. HS:n deskipäällikkö Kari Räisänen kehottaa kolumnissaan Suomen maajoukkueen ottavan oppia kisoihin selvinneestä Islannista.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?