Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta
torstaina 10. syyskuuta 2015

HSTV:n uutuus: Ossi Lahtinen tapaa hauen

HSTV:n ruokasarjan juontaja Ossi Lahtinen pitää rennosta ruuasta.

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
HSTV:n uutuus: Ossi Lahtinen tapaa hauen
HSTV:n uutuus: Ossi Lahtinen tapaa hauen
Catering-yrittäjä ja rallikuski Ossi Lahtisella on nälkä. Loputon nälkä, jonka voi hetkeksi tyydyttää vain rakkaudella valmistettu ruoka. HSTV:n uutuussarja Lahtisen nälkä vie katsojat Helsingin kiinnostavimpiin ruokapaikkoihin. Tällä kertaa Ossi Lahtinen opettelee valmistamaan haukea ravintola Nokan kokin Ali Toppisen ohjauksessa. Lahtisen kannalta hankkeella on yllättävä lopputulos.

Catering-yrittäjä Ossi Lahtisella on nälkä. Loputon nälkä, jonka voi hetkeksi tyydyttää vain rakkaudella valmistettu ruoka.

HSTV:n uutuussarja Lahtisen nälkä vie katsojat Helsingin kiinnostavimpiin ruokapaikkoihin. Tällä kertaa Lahtinen opettelee valmistamaan haukea ravintola Nokan kokin Ali Toppisen ohjauksessa.

Lahtinen pyörittää Nakkipartio-nimistä catering-yritystä, joka syntyi alun perin kaveriporukan kesken ja on erikoistunut hot dogeihin. "En ole mikään ökykulinaristi, enemmänkin rennomman ruuan ystävä", Lahtinen sanoo.

Kuusiosaisen tv-sarjan käyntikohteissa ruokaa tehdään suurella sydämellä ja paneutuen alusti loppuun. Yksi sarjan jaksoista vie huippukokkien leipomoon, jossa leivokset valmistetaan alusta lähtien itse.

Tällaisia paikkoja löytyy Lahtisen mukaan Helsingistä koko ajan yhä enemmän.

"Myös normijengiä kiinnostaa hyvä ja tuore safka. Kaikki eivät halua syödä peruseines- ja pakastekamaa vaan ovat tietoisempia siitä, mitä suuhunsa työntävät."

Ruokasarjojen tulvassa Lahtisen nälkä -ohjelma haluaa erottua rennommalla lähestymiskulmalla. Valmista käsikirjoitusta ei ruokapaikkakäyntejä varten tehdä, vaan ideana on "pamahtaa johonkin paikkaan hyvällä fiiliksellä".

HS ILTA

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?