Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
keskiviikkona 11. marraskuuta 2015

Yöksi on luvassa pakkasta

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Pääkaupunkiseudun sää 11.11.
Pääkaupunkiseudun sää 11.11.

Suomen yllä on liikkeellä hajanainen sadealue. Lapissa on satanut parisen senttiä lunta. Tällä hetkellä Lapissa lunta on paikoin 15-20 senttiä. Muualla sateet ovat tulee vetenä. Pääkaupunkiseudullakin on päivällä ripsinyt vettä.

Sadealue väistyy vähitellen itään ja lännestä alkaen sää selkenee. Selkeä yö tietää pakkasta. Pääkaupunkiseudulla lämpötila laskee paikoin vähän nollan alapuolelle.

Aamuksi pilvisyys lisääntyy ja paikoin muodostuu myös sumua. Lounaasta on saapumassa seuraava sadealue, mutta aamu on vielä poutainen.

Iltapäivä on pääkaupunkiseudulla sateinen. Lämpötila kohoaa päivällä 5 asteen vaiheille. Sadealue väistyy vasta myöhään huomisiltana.

Huomenna lapissa sataa yhä lunta mutta sateet heikkenevät vähitellen. Poutaisinta on maan keskiosassa sillä lounaasta leviää etelään sadealue. Päivälämpötila on huomenna lapissa pakkasasteiden puolella, muualla on 1...7 astetta plussaa.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?