Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uutiset
maanantaina 14. maaliskuuta 2016

HSTV:n Kottilat: Mika Kottilasta Palloliiton puheenjohtaja?

HS Ilta
 
Helsingin Sanomat
Kottilat: Mika Kottilasta Palloliiton puheenjohtaja?
Kottilat: Mika Kottilasta Palloliiton puheenjohtaja?
HSTV:n futisveljekset Mika ja Santtu Kottila ovat saaneet idean. Pitäisikö Mika Kottilan haastaa Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja, kun liiton puheenjohtaja valitaan huhtikuussa Tampereella? Lisäksi Kottilat käyvät läpi viikon kuumimmat ottelut kotimaassa ja eurokentillä.

Tämän viikon HSTV:n Kottilat-ohjelmassa veljekset Mika ja Santtu Kottila käyvät läpi alkaneen futisviikon tärpit sekä repivät auki lapsuuden haavoja. Tämän viikon ohjelmassa nimittäin paljastuu se, miten Mika sai tehtyä Santusta Newcastlen kannattajan – ja vielä halvalla!

Futiksen osalta veljekset nostavat tämän viikon tapahtumista pinnalle Koillis-Englannin ”sadan miljoonan euron ottelun”, kun säilymisestä keskenään kamppailevat veriviholliset Newcastle ja Sunderland kohtaavat.

Mikan viikon valinta on puolestaan kotimaisen Liigacupin finaali, jossa kohtaavat hallitseva mestari SJK sekä FC Lahti. Alkava futisviikko on taas poikkeuksellisen tapahtumarikas, ja se aiheuttaa veljeksille päänvaivaa kiinnostavimpien otteluiden valinnassa.

Viikon väitteessä Santtu ampuu kovilla. Hän haluaa veljensä hakevan Suomen Palloliiton uudeksi puheenjohtajaksi.

Palloliiton uusi puheenjohtaja valitaan Tampereen liittokokouksessa huhtikuun lopulla, mutta istuvalle puheenjohtajalle Pertti Alajalle ei vielä ole ilmaantunut haastajia. Mika hämmentyy pikkuveljensä ehdotuksesta, mutta lähtee mukaan ajatusleikkiin – ja antaa myös lupauksia tulevasta.

UUTISET

Lisää digitaaliset aikakauslehdet tilaukseesi

Suositut digitaaliset aikakauslehdet Hesarin kautta. Tilaus sisältää seuraavat lehdet: Glorian ruoka ja viini, Kodin kuvalehti, Tiede, HS Teema, Meidän perhe ja Hyvä terveys.

Hesarin tilaajille alk. 5 eur/kk. Tutustu 2 viikkoa maksutta!

Tilaa tästä!

Oletko jo tilaaja?